mulders-gm.nl

Verlies & de mensen die weggingen (luisterboek)

PUBLICATIE DATUM 2004-05-01
BESTANDSGROOTTE 5,12
ISBN 9789054445999
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicci French
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verlies & de mensen die weggingen (luisterboek) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicci French. Lezen Verlies & de mensen die weggingen (luisterboek) online is nu zo eenvoudig!

De mensen die weggingenIn De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige kijk op de wereld laat ze ons kennis maken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die meestal ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich vaak in haar slaapkamer terugtrekt en natuurlijk haar kat Pippin die haar de meeste tijd gezelschap houdt. Het begint erop te lijken dat steeds meer mensen uit Joey's omgeving weggaan zonder gedag te zeggen...VerliesVerlies is het intrigerende verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarig zoontje verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en hun tienjarige zoon hebben ieder zo hun eigen manier om het verlies te verwerken. Maar al gauw blijkt dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn. Een spannend kort verhaal over families, hun verborgen geschiedenissen en het ontkennen van de waarheid. Deze uitgave betreft een audioboek.

...nch - Verlies & De Mensen Die Weggingen (luisterboek) Het boek Verlies & De Mensen Die Weggingen (luisterboek) van de auteur Nicci French is 8 maal gevonden, 0 maal nieuw en 8 maal tweedehands ... Vind luisterboek nicci french op Marktplaats - mei 2020 ... . "Verlies & De Mensen Die Weggingen (luisterboek)" is tweedehands te koop vanaf € 6,50 bij Bol.com. Op zoek naar een Verlies & de mensen die weggingen (luisterboek)-boek geschreven door auteur Nicci French? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! De mensen die weggingenIn De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Verlies is een ... Verlies en de Mensen Die Weggingen Nicci French Sea Kopen ... ... .nl en download gratis boeken! De mensen die weggingenIn De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Verlies is een intrigerende literaire thriller over families en hun verborgen geschiedenissen en het niet willen herkennen van de waarheid. De mensen die weggingen: In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Luisterboek: Verlies & de mensen die weggingen Nicci French Verlies verlies is het intrigerende verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarig zoontje verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige kijk op de wereld laat ze ons kennis maken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die meestal ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich ... Verlies en de mensen die weggingen Nicci French seald 3cd Luisterboek De mensen die weggingen In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Verlies - De mensen die weggingen. In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, dat ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige blik op de wereld laat ze ons kennismaken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die meestal ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is ... Verlies is het verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarige zoon verliest bij een ongeluk. Moeder, vader en hun tienja...