mulders-gm.nl

Op eigen kracht

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 9,40
ISBN 9789023009337
TAAL NEDERLAND
AUTEUR J. Paungger
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Op eigen kracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Paungger. Lezen Op eigen kracht online is nu zo eenvoudig!

Gezond zijn en gezond worden... op eigen kracht: daar gaat het in dit boek om, en daarbij willen Johanna Paungger en Thomas Poppe u helpen. In Op eigen kracht maken dé auteurs u vertrouwd met een kennis die uw hele leven lang u zal beReleiden en die u de weg wijst naar een directe en persoonlijke ervaring 'met de verzwakkende of versterkende ,krachten van uw lichaam, uw geest en uw ziel - zonder dat u daarbij' een beroep hoeft te doen op experts of autoriteiten. Op eigen kracht is een leidraad voor een gezond en rijk leven - gebaseerd op oeroude en toch tijdloze inzichten in de wetten en ritmen van de natuur, een kennis die wij hebben vergeten of hebben leren ontkennen: de rol van de maanritmen en de gave om op het juiste tijdstip te handelen; gezonde voeding, bioritmen en gezond wonen; de krachten van de gedachten wereld ; en de invloed van al deze factoren op lichaam, geest en ziel.

... vinden van eigen oplossingen en het aanboren van eigen krachtbronnen ... op eigen kracht - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Maar het lijkt erop dat beleidsmakers en hulpverleners hierin doorschieten en teveel terugleggen bij 'kwetsbare burgers'. Is eigen kracht verbinden met professionaliteit niet de echte uitdaging? Food for thoughts tijdens de kerstdagen. Zalige feestdagen! Petra van Leeuwen-den Dekker is adviseur en onderzoeker bij MOVISIE. Ze is gespecialiseerd op het terrein van zingeving, eigen kracht en maatschappelijke zorg. Praktijk 'Op eigen kracht' Praktijk ' Op eigen kracht' is een veili ... Pokémon 2: Op eigen kracht - Wikipedia ... . Praktijk 'Op eigen kracht' Praktijk ' Op eigen kracht' is een veilige plek als je het even niet meer zit zitten en je zaken weer op de rij wilt krijgen. Helderheid in je hoofd geeft rust aan je lichaam. Daarmee kun je een betere regisseur zijn over je eigen leven. Deze training, kortweg "Oek" genoemd, is een begrip in de wereld van reintegratie en activering. De training is bij uitstek geschikt voor mensen die vast zitten in een bepaald patroon en daar op eigen kracht niet uit lijken te kunnen komen, zoals bijvoorbeeld langdurig werklozen of mensen die nog nooit hebben gewerkt. Inzicht en bewustwording van de eigen valkuilen en het vermijden hiervan; Op basis van beide inzichten: realistische verwachtingen hebben van uzelf; Oog hebben voor eigen behoeften en erin leren voorzien; Eigen gevoelens aanvaarden en durven toestaan; De juiste dingen doen! In je kracht komen en staan heeft ook te maken met de juiste dingen doen. Op-eigen-kracht. f Op eigen kracht: f Wie zijn wij. f Ons huis. f Visie. f Indicatie. f Ouder/verzorger. f Clienten. f Contact. f Gastenboek. De Eik. Het knetterend hemellicht ten spijt. En ondanks storm en donderslagen; Of nu mijn stam door bliksem splijt, Of ... 'bewegen op eigen kracht' Voor coaching/begeleiding bij persoonlijke - en professionele ontwikkeling. U kunt bij mij terecht voor individuele coaching/begeleiding (particulier en organisatie),...