mulders-gm.nl

Lof van het rommelige leven

PUBLICATIE DATUM oktober 2013
BESTANDSGROOTTE 9,92
ISBN 9789023487128
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Katie Roiphe
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Lof van het rommelige leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Katie Roiphe. Lezen Lof van het rommelige leven online is nu zo eenvoudig!

In deze geestige lofzang op het chaotische dagelijkse leven schrijft Katie Roiphe met verve over onze hedendaagse mores: de verbazingwekkend geborneerde moderne conventies die nu gelden, de eis gezond te leven, de morele afwijzing van mensen die zich niet aan die regel houden. Ze beschrijft scherp de subtiele kwaadaardigheid waar alleenstaande moeders mee te maken krijgen, de deprimerende tirannie van Facebook, maar ook hoe op de bevrijding van de seksuele revolutie de eigentijdse preutsheid volgde. De bundel bevat ook buitengewoon openhartige autobiografische verhalen. Katie Roiphes blik op zichzelf is even genadeloos als die op een ander. Haar getuigenissen van echtscheiding, moederschap of het einde van een vriendschap zijn ontroerend, vol zelfkritiek, en messcherp.

...ze hedendaagse mores: de verbazingwekkend geborneerde moderne conventies die nu gelden, de eis gezond te leven, de morele afwijzing van mensen die zich niet aan die regel houden ... Lof van het rommelige leven - Katie Roiphe | Boeken.com ... . Lof van het rommelige leven In deze geestige lofzang op het chaotische dagelijkse leven schrijft. Katie Roiphe met verve over onze hedendaagse mores: de verbazingwekkend geborneerde moderne conventies die nu gelden, de eis gezond te leven, de morele afwijzing van mensen die zich niet aan die regel houden. Haar getuigenissen van echtscheiding, moederschap of het einde van een vriendschap vriendin zijn ontroerend, vol zelfkritiek, en messcherp. Lof van het rommelige leven Katie R ... Athenaeum Boekhandel | Lof van het rommelige leven, Katie ... ... . Haar getuigenissen van echtscheiding, moederschap of het einde van een vriendschap vriendin zijn ontroerend, vol zelfkritiek, en messcherp. Lof van het rommelige leven Katie Roiphe € 9,99 - Ebook Lof van het rommelige leven. In deze geestige lofzang op het chaotische dagelijkse leven schrijft Katie Roiphe met verve over onze hedendaagse mores: de... Lof van het rommelige leven | ISBN 9789023477921 direct en e...