mulders-gm.nl

Tussenvrouw

PUBLICATIE DATUM 2012-10-11
BESTANDSGROOTTE 10,40
ISBN 9789047203520
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sofia van der Sluis
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Tussenvrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sofia van der Sluis. Lezen Tussenvrouw online is nu zo eenvoudig!

Freelance redacteur Margot Houtman, 43 en single, is haar grootstedelijke leven meer dan beu en gaat in een buitenwijk van Amsterdam wonen. In deze wijk bestaat nog saamhorigheidsgevoel en hoor je de vogels fluiten. Ze raakt bevriend met een aantal buren, onder wie de mysterieuze Scarlett en haar woest aantrekkelijke vriend Bram. Wanneer Scarlett op gruwelijke wijze om het leven wordt gebracht, is de verdachte al snel gevonden: een zwakbegaafde man die dagelijks naar vrouwen loopt te loeren in het park en verslingerd was aan Scarlett. Maar Margot gelooft in zijn onschuld, temeer omdat zij, liefhebber van Japanse horror, sinds de moord 's nachts wordt bezocht door een 'jurei' in wie ze de geest van Scarlett vermoedt. Ondertussen ontfermt Margot zich over de radeloze Bram en bloeit er langzaam iets moois tussen hen op. De moord op Scarlett laat haar echter niet los: ze gaat op onderzoek uit en komt gevaarlijk dicht bij de verschrikkelijke waarheid.Tussenvrouw is een spannende roman over een onmogelijke liefde in een ogenschijnlijk rustige buitenwijk. In heldere stijl en vol vaart trekt Van der Sluis de lezer het verhaal in en trefzeker voert ze de spanning op. Met Tussenvrouw bewijst Sofia van der Sluis dat spanning en humor wel degelijk samengaan.Een buitengewoon scherp portret van een Amsterdamse buitenwijk". Herman Koch.

...ussenvrouw bewijst Sofia van der Sluis dat spanning en humor wel degelijk samengaan ... Is vriendschap tussen man & vrouw mogelijk? Hierom niet ... . Antwoord op de vier meest gestelde vragen over seks tussen vrouwen: Hoe hebben twee vrouwen seks met elkaar? Vrouwen hebben een ander lichaam dan mannen. Maar bijna alle seksuele handelingen die ee… Tussenvrouw. Freelance redacteur Margot Houtman, 43 en single, is haar grootstedelijke leven meer dan beu en gaat in een buitenwijk van Amsterdam wonen. In deze wijk bestaat nog saamhorigheidsgevoel en hoor je de vogels fluiten. Ze ra ... Tussenvrouw [e-Book] - Sofia van der Sluis - (ISBN ... ... . In deze wijk bestaat nog saamhorigheidsgevoel en hoor je de vogels fluiten. Ze raakt bevriend met een aantal buren, onder wie de mysterieuze Scarlett en haar woest aantrekkelijke vriend Bram. Tussenvrouw is een goed tussenboek. Je raast er doorheen, het heeft flink spannende stukken en een onverwachte plotwending. Lezen als je zin hebt in een Vrouwen zijn anders dan meisjes, zo zien vrouwen de wereld op een andere manier. Het verschil tussen vrouwen en meisjes herkennen is dan ook erg handig. Dat ik met mijn honden naar de hei reed, maar er toen een stukje voor mij een oude vrouw van haar fiets viel. Ze viel niet hard, ze schrok vooral. Ik fietste niet direct achter haar, er zat nog een vrouw tussen ons in, en die stopte even, en ergens dacht ik toen al: mooi, … "Tussenvrouw" verder lezen Hier is al over ge...