mulders-gm.nl

HANDBOEK PSYCHOSYNTHESE

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,26
ISBN 9789063254704
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Rosselli
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen HANDBOEK PSYCHOSYNTHESE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rosselli. Lezen HANDBOEK PSYCHOSYNTHESE online is nu zo eenvoudig!

HANDBOEK PSYCHOSYNTHESE 1e druk is een boek van Rosselli uitgegeven bij Kosmos Uitgevers. ISBN 9789063254704 In 1988 werd in Italie de honderste geboortedag herdacht van Roberto Assagioli, de grondlegger van de psychosynthese, door middel van een groot congres. Naar aanleiding van dit feit heeft Massimo Rosselle deze bundel samengesteld. Het bestaan uit een reeks bijdragen van hoofdzakelijk Italiaanse en Amerikaanse psychiaters, psychologen en therapeuten. Elk van hen belicht het thema 'synthese' vanuit een andere optiek. Hierdoor worden ook de raakvlakken besproken van de psychosynthese met andere psychologische stromingen en therapieen. Het resultaat is een verzameling zeer uiteenlopende artikelen over het denken van een man die in de eerste helft van deze eeuw de fundamenten heeft gelegd voor ontwikkelingen die de psychologie tientallen jaren later zou doormaken en waaruit bijvoorbeeld de humanistische en de transpersoonlijke psychologie zijn voortgekomen.

...synthese benadrukt Assagioli het belang van harmonie tussen de mentale, emotionele en spirituele kanten van de behandelt tevens vele therapeutische oefeningen en technieken die hij als eerste toepaste, waaronder visualisatie, meditatie en gebruik van intu e en symbolen ... Handboek Psychosynthese | Gratis boeken downloaden in PDF ... ... . HANDBOEK PSYCHOSYNTHESE 1e druk is een boek van Rosselli uitgegeven bij Kosmos Uitgevers. ISBN 9789063254704 In 1988 werd in Italie de honderste geboortedag herdacht van Roberto Assagioli, de grondlegger van de psychosynthese, door middel van een groot congres. In Handboek psychosynthese benadrukt Assagioli het belang van harmonie tussen de mentale, emotionele en spirituele kanten van de behandelt ... Handboek Psychosynthese - Massimo Rosselli - Boekenschaap ... . In Handboek psychosynthese benadrukt Assagioli het belang van harmonie tussen de mentale, emotionele en spirituele kanten van de behandelt...