mulders-gm.nl

Geronimo Stilton 1 - Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton

PUBLICATIE DATUM september 2011
BESTANDSGROOTTE 5,29
ISBN 9789047611998
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Geronimo Stilton
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Geronimo Stilton 1 - Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geronimo Stilton. Lezen Geronimo Stilton 1 - Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton online is nu zo eenvoudig!

Eindelijk heb ik de perfecte assistente gevonden. Pinky Punk is jong, dynamisch en een kei met computers. Helaas is ze alleen ook gi-ga-gantisch brutaal! Zo organiseert ze een nieuwjaarsfeest op de Noordpool, waar ze ons natuurlijk allemaal heen sleept. Ik haat Pinky's wilde levensstijl en haar harde muziek. Maar Pinky zit ook vol goede ideeën en krijgt sensationele dingen voor elkaar. Mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn! Wie kent de ietwat stoffige muis - tevens uitgever van De Wakkere Muis - nog niet? In de afgelopen tien jaar heeft Geronimo Stilton grote delen van Europa, waaronder Nederland, veroverd met zijn boeken. De hoogste tijd voor ook luisterboeken over dit fenomeen! Meestervoorlezer Jan Meng werd in 2011 genomineerd voor de esta luisterboek award met Cornelia Funkes Reckless. Hij vertaalt de rijk vormgegeven kinderboeken naar een minstens zo rijke luisterervaring.

...eer - AVI M3; in het gips - AVI M3; ... Mijn huis te koop! - AVI M3 ... Geronimo Stilton: Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton ... ... . Kijk en lees - Wat ... Het boek Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton, geschreven door Geronimo Stilton, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het boek heet "Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton" en gaat over de schrijver en uitgever Geronimo Stilton. Eigenlijk is Geronimo een hele saaie muis. Hij heeft het zo druk dat hij een assistente nodig heeft. Zonder goed op te letten heeft hij iemand aangenomen. Zij heet Pi ... Geronimo Stilton - Wikipedia ... . Zonder goed op te letten heeft hij iemand aangenomen. Zij heet Pinky Punk en is 13 jaar. GERONIMO STILTONTHEAKLEMBENJAMINMijn naam is Stilton, Geronimo StiltonNa honderden sollicitatiebrieven te hebben doorgenomen, heb ik eindelijk de perfecte assistente gevonden. Pinky Punk is jong, dynamisch en een kei met computers. Maar ik let niet goed op en heb het contract al getekend als ik erachter kom dat ze niet alleen veel te jong, maar ook nog eens ongelooflijk hip en gi-ga-gantisch ... Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Geronimo Stilton Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton | ISBN 9789054615309 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton book. Read 179 reviews from the world's largest community for readers. Na honderden sollicitatiebrieven te hebben ... Fnac: Deel 1, Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton, Geronimo Stilton, Auteur, Larry Keys, Roberto Ronchi". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton!Ook is ze erg goed in het organiseren van grote, en vooral dure, feesten. Een van die feesten is een Nieuwjaarsfeest op de Noordpool. Op weg naar de Noordpool raakt ons schip een ijsberg. Gi-ga-geitenkaas, dat moet mij weer overkomen! Maar Geronimo let niet goed op en heeft het contract al getekend als hij erachter komt dat ze niet alleen veel te jong, maar ook nog eens gi-ga-gantisch brutaal is. Ze organiseert een nieuwjaarsfeest op de Noordpool, waar ze de hele familie Stilton mee naartoe sleept. Mijn naam is stilton geronimo stilton, van Geronimo Stilton Artikelnummer: 9789085920298. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton. en de winnaar is .... Jury esta luisterboek award 2011 15 juni 2011, 0:00 ... Mijn nieuwsbrieven. Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Digitale krant. Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Familieberichten. Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton | ISBN 9789047611998 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....