mulders-gm.nl

Een druppel rozenwater

PUBLICATIE DATUM oktober 2015
BESTANDSGROOTTE 4,17
ISBN 9789059566453
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nadia Zerouali
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een druppel rozenwater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadia Zerouali. Lezen Een druppel rozenwater online is nu zo eenvoudig!

Zalige zoetigheid met een Arabische twist!Nadia en Merijn geven in 'Een druppel rozenwater' hun lekkerste zoete recepten uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Hun zoete gerechten - van koekjes en taarten tot puddingen en drankjes- zijn doordrenkt van honing, oranjebloesem- en rozenwater en bevatten ingrediënten als amandelen, pistachenoten , citroen en sinaasappel. Ze houden van de klassiekers, maar Nadia en Merijn geven er graag hun eigen moderne draai aan. Zoet was nog nooit zo verleidelijk!

... een half uur intrekken en was je haar met je gebruikelijke shampoo ... Een Druppel Rozenwater - Uit de keuken van 8 ... . Doordat rozenwater de bloeddoorstroming stimuleert, zal je niet alleen minder haaruitval hebben maar na drie à vier maanden ook dikker en sterker haar ontdekken. Voor een frisse touch kun je stukken fruit of een fruitsalade besprenkelen met een paar druppels rozenwater. Denk aan een sinaasappelsalade met granaatappel en rozenwater of deze geroosterde perziken met noten en rozenwater. Koekjes. Rozenwater wordt in de Marokkaanse cultuur vaak gebruikt ... Een Druppel Rozenwater - Uit de keuken van 8 ... . Koekjes. Rozenwater wordt in de Marokkaanse cultuur vaak gebruikt voor verschillende toepassingen. O.a. voor Marokkaanse ... Een druppel rozenwater van Nadia Zerouali en Merijn Tol is een kookboek vol lekkere zoete recepten uit Noord-Afrika, Midden-Oosten en Méditerranée. Je vindt in dit boek koekjes, pudding, taarten, drankjes en nog veel meer. De gerechten zijn doordrenkt van honing, oranjebloesem, amandelen, citroen en pistachenoten. Tip: meng voor extra hydratatie een klein beetje glycerine door het rozenwater om extra vocht vast te houden op de huid. Wist je dat: Rozenwater kan ook worden ingenomen of in recepten gebruikt worden als smaakmaker! *De 100 ml variant heeft door een tekort aan verstuivers nu een druppel dop. Een Druppel Rozenwater, de titel alleen al is prachtig! Net als de inhoud van dit kookboek met zoete lekkernijen uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. De recepten zijn helder, lekker "to the point" geschreven, inspirerend en (bijna allemaal) heel makkelijk te maken. De vaak subtiele en spannende smaken van de koekjes, taarten, puddingen en […] Rozenwater wordt meestal in zoete bereidingen gebruikt, veelal in siroop, jam, gebak, koekjes en desserts. Wij zeggen: begin rustig met een paar druppels want de smaak is uitgesproken geparfumeerd. Probeer eens een paar druppels door zelfgemaakte citroenlimonade! Een druppel rozenwater is een boek over de Arabische cultuur gemaakt door een Nederlands team. Iedereen is het er over eens dat het geweldig is dat dit ook kan. Het doel van Nadia en Merijn is om te laten zien dat Arabisch bakken niet moeilijk is, ook al is Arabische patisserie anders dan de Frans of Angelsaksische patisserie. Zalige zoetigheid m...