mulders-gm.nl

Goed volk

PUBLICATIE DATUM april 2016
BESTANDSGROOTTE 11,78
ISBN 9789492241078
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Arthur Japin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Goed volk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Japin. Lezen Goed volk online is nu zo eenvoudig!

De reisverhalen. Als voorbereiding op zijn werk maakte Arthur regelmatig bijzondere reizen. Zijn reisverhalen zijn terug te vinden in zijn dagboeken, of her en der verspreid in kranten en bladen; soms ook heeft hij ze helemaal niet gepubliceerd. In deze bundel neemt Arthur de lezer mee naar onder andere Patagonië, Kenia, of onherbergzame streken in de VS; een andere keer blijft hij echter veel dichter bij huis en verhaalt hij over een verblijf in de Alpen of in de eigen stad. De overeenkomst tussen de hier gepresenteerde verhalen is hun zeer persoonlijke toon en de band met het bekende werk van de auteur.

...te uitzendrechten zijn er op het moment geen afleveringen beschikbaar op vpro ... bol.com | Goed volk, Teun van de Keuken | 9789044628654 ... ... .nl. Goed volk. In Berthen, een klein dorpje in Frans-Vlaanderen,ontmoet Jeroen vier oudere broers die nooit getrouwd zijn en nog steeds samen op de ouderlijke boerderij wonen. Aflevering 1: via de keuken in een bordeel. Goed volk. Goed volk De Vlaamse kok Jeroen Meus reist de wereld rond en trekt langs intrigerende, moeilijk te doorgronden leefgemeenschappen waarvan hij de ziel blootlegt in de keuken. Meus probeert via de keukendeur b... Goed Volk is een reisserie bij de VPRO ... Goed volk | één.be ... . Meus probeert via de keukendeur b... Goed Volk is een reisserie bij de VPRO. De Vlaamse kok Jeroen Meus neemt ons mee de wereld rond. Hij trekt langs allerlei intrigerende en moeilijk te doorgronden leefgemeenschappen om daar de ziel van de keuken te ontdekken. Jeroen probeert door met de mensen te koken meer inzicht te krijgen in hun bijzondere manier van leven. Meld je dan aan als vrijwilliger via info(ad)goed-volk.net. Iedereen is welkom, immers Iedereen is GoedVolk. Doneer. GoedVolk is een zwerm vrijwilligers die zich in zetten voor het algemeen belang. Wil je de activiteiten steunen dan kun je een donatie doen aan de Stichting GoedVolk. Goed volk De Vlaamse kok Jeroen Meus reist de wereld rond en trekt langs intrigerende, moeilijk...