mulders-gm.nl

25 Mooie Fietsgebieden In Europa

PUBLICATIE DATUM april 2009
BESTANDSGROOTTE 7,80
ISBN 9789043911948
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Richard van Ameijden
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 25 Mooie Fietsgebieden In Europa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard van Ameijden. Lezen 25 Mooie Fietsgebieden In Europa online is nu zo eenvoudig!

Fiets vierde onlangs het 25-jarig jubileum. In het tijdschrift is de Standplaats al jaren één van de best gelezen artikelen. Praktisch en inspirerend brengt de auteur de lezer naar de mooiste, meest onverwachte en uitdagende fietsbestemmingen van Europa. Gedetailleerde beschrijvingen van fietsroutes in tekst en beeld zorgen ervoor dat de lezer zelf de routes eenvoudig na kan fietsen. De lezer wordt zo zelf een fietser. Deze standplaatsen zijn de beste uit 25 jaar Fiets en aangepast voor dit boek.

...plekken & bestemmingen voor een vakantie in Europa Buy Tirion sport 25 mooie fietsgebieden in Europa: onverwacht, uitdagend en gedetailleerd 01 by Van Ameijden, Richard (ISBN: 9789043911948) from Amazon's Book Store ... 10x De gaafste fietsroutes in Europa - Rondreis.nl ... . Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Een mooie route door de Achterhoek, veel mooie weilanden, grind- en zandpaden en ook vlakke paden. De route voert je onder meer door het dorp Bredevoort en een heel stuk langs de rivier de Slinge en de Slingeplas. Je pakt zelfs een stukje Duitsland mee! Een route van 45 km om van te genieten. Bekijk deze route Fietsroute 3: Buiksloterdijkroute Bormio is een perfecte uitvalsbasis voor een van de meest uitdagende fietsgebiede ... Tirion 25 mooie fietsgebieden in Europa | 9789043911948 ... . Je pakt zelfs een stukje Duitsland mee! Een route van 45 km om van te genieten. Bekijk deze route Fietsroute 3: Buiksloterdijkroute Bormio is een perfecte uitvalsbasis voor een van de meest uitdagende fietsgebieden. Vanuit het gezellige dorp Bormio starten verschillende mooie beklimmingen. Als er één col is in de Alpen die het label ultieme fietscol verdiend, dan is het de Passo dello Stelvio. Deze pas is de op één na hoogste col van Europa en zeker een van de zwaarste. Daarom delen we vandaag de ultieme inspiratie voor Europa: de 25 mooiste plekken in Europa die je écht moet bezoeken. En ja… we hadden nog véél meer mooie plekken in Europa kunnen delen, want er zijn er nog wel tientallen. Dus dit is een totale arbitraire lijst maar hopelijk geeft het je inspiratie! Europa, Nederland Nederland en fietsen: ze gaan hand in hand. En of je nu graag actieve weekendjes in eigen land doorbrengt of juist eens een staycation op eigen bodem wilt houden, je zult versteld staan van hoeveel mooie plekken er in NL zijn om met de fiets te verkennen. Micheal received after the end of his cycling event the book:"25 mooie fietsgebieden in Europa" (25 beautiful cycling areas in Europe). The book was given on behalf of the BIG-challenge by the author and highest ranking Dutchman in the official BIG classement: Richard van Ameijden....