mulders-gm.nl

De toevallige toerist

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 6,30
ISBN 9789041403605
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anne Tyler
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De toevallige toerist in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Tyler. Lezen De toevallige toerist online is nu zo eenvoudig!

Macon Leary schrijft reisgidsen voor Amerikaanse Zakenmannen die tijdens buitenlandse reizen zo min mogelijk last willen hebben van uitheemse gerechten, onbekende gewoonten en vreemde talen. Hij is een ordelijk mens en leeft volgens vaste patronen, maar wanneer hij achterblijft met zijn neurotische hond Edward, de poesHelen, en verder alleen zijn herinneringen aan een huwelijk en een vermoorde zoon, verliest hij de greep op het leven. Leary komt in contact met muriel Pritchett, een geduldige hondentrainster die zich met vaste hand ontfermt over hond en baas.

...evallige toerist. Let op: Het is erg druk ... PDF Boek De toevallige toerist - imperialviennaorchestra.co.uk ... . Daardoor kan de bezorging van je pakket en een reactie van onze klantenservice of partners langer duren dan je van ons gewend bent. De toevallige toerist. Macon Leary is bang voor 'de wereld'. Om zich staande te houden richt hij zijn leven zo systematisch mogelijk in; verrassingen zijn uitgesloten. Als zijn kind sterft en zijn vrouw wegloopt, stort zijn systeem echter in en gaat hij noodgedwongen terug naar zijn ouderlijk huis, waarheen ook al zijn broers na hun respectievelijke scheidingen zijn teruggekeerd. De toevallige toerist book. Read 2,194 ... bol.com | De toevallige toerist, Anne Tyler ... ... . De toevallige toerist book. Read 2,194 reviews from the world's largest community for readers. Macon Leary is bang voor 'de wereld'. Om zich staande te h... De toevallige toerist | ISBN 9789060747995 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De ...