mulders-gm.nl

Oriana een vrouw

PUBLICATIE DATUM februari 2015
BESTANDSGROOTTE 5,14
ISBN 9789401603379
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cristina de Stefano
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Oriana een vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristina de Stefano. Lezen Oriana een vrouw online is nu zo eenvoudig!

Over een moedige en onvergetelijke vrouw die vocht voor vrijheid, erkenning en roemAls iemand een pionier in de journalistiek genoemd mag worden, dan is het Oriana Fallaci (1929-2006): de tegendraadse journalist, auteur en opiniemaker die met haar onversneden directheid internationale bekendheid verwierf. Waar kwam deze spraakmakende vrouw vandaan, en wat lag er ten grondslag aan haar ambitie?ORIANA, EEN VROUW is de geautoriseerde biografie van deze geduchte persoonlijkheid die vanuit een arm, socialistisch gezin in Florence haar weg naar de top van het internationale politieke journaille vocht. Op veertienjarige leeftijd sloot ze zich aan bij het verzet. Sindsdien zou haar leven voor haar altijd een strijd blijven: haar drang naar vrijheid werd haar belangrijkste drijfveer. Haar volwassen jaren waren turbulent, vanaf haar eerste baan in de journalistiek tot de vele bestsellers die zij schreef, waaronder EEN MAN. Ook haar liefdesleven was niet zonder drama en verdriet, waaruit Fallaci inspiratie putte voor haar romans en de ambitie voor een feministisch en hardwerkend bestaan.

...den, op 15 september 2006, als een van de bekendste en meest gewaardeerde Italiaanse journalisten ter wereld ... Oriana, een vrouw - Bibliotheek.nl ... . Oriana, een vrouw. Over een moedige en onvergetelijke vrouw die vocht voor vrijheid, erkenning en roem Als iemand een pionier in de journalistiek genoemd mag worden, dan is het Oriana Fallaci (1929-2006): de tegendraadse journalist, auteur en opiniemaker die met haar onversneden directheid internationale bekendheid verwierf. Waar kwam deze spraakmakende vrouw vandaan, en wat lag er ten ... Oriana, een vrouw. Uitgever Uitgeverij R ... Oriana, een vrouw - Bibliotheek.nl ... . Waar kwam deze spraakmakende vrouw vandaan, en wat lag er ten ... Oriana, een vrouw. Uitgever Uitgeverij Rainbow, Amsterdam Verschenen 2019 ISBN 9789041713148 Kenmerken 336 pagina's, illustraties, 20 cm Aantekening vertaald [uit het Italiaans] door Jan van der Haar Met literatuuropgave, register Uitgave in samenwerking met Xander Uitgevers Oriana Fallaci (1929-2006) verwierf internationale bekendheid als tegendraadse journalist, auteur en opiniemaker. Al jong ontdekte ze dat het leven een strijd moest zijn en vanaf haar eerste baan in de journalistiek tot de vele bestsellers die ze schreef, bleef ze geïnspireerd door de pijnlijke waarheden uit haar eigen leven. Oriana, een vrouw. Uitgever Uitgeverij Rainbow, Amsterdam Verschenen 2019 ISBN 9789041713148 Kenmerken 336 pagina's, 20 cm, illustraties Aantekening Oorspronkelijke Nederlandse uitgave: Amsterdam : Xander, 2015 Met literatuuropgave, register Vertaling van Oriana una donna. - Milaan : Rizzoli, ©2013 Bestel Oriana, een vrouw van Cristina De Stefano. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd ORIANA, EEN VROUW is de geautoriseerde biografie van deze geduchte persoonlijkheid die vanuit een arm, socialistisch gezin in Florence haar weg naar de top van het internationale politieke journaille vocht. Op veertienjarige leeftijd sloot ze zich aan bij het verzet. Oriana, een vrouw. Auteur(s) Cristina de Stefano Vertaler(s) Jan van der Haar. NUR code(s) 320 Literaire non-fictie algemeen Imprint(s) Rainbow Uitgever(s) Uitgeverij Rainbow bv, Xander Uitgevers B.V. Taal Nederlands Vers. datum 15/10/2014 NSTC Voor Oriana, een vrouw gaf de familie Fallaci voor het eerst inzage in de persoonlijke archieven. Behalve schrijver is Cristina De Stefano journalist, recensent en literair sc...