mulders-gm.nl

Eet meer energie

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 8,78
ISBN 9789021566870
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marjolein Dubbers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Eet meer energie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marjolein Dubbers. Lezen Eet meer energie online is nu zo eenvoudig!

Vrijwel iedereen wil meer energie, maar bijna niemand weet hoe ons lichaam energie aanmaakt. Marjolein Dubbers heeft een passie voor levensenergie, dook diep in deze materie en ontdekte een goed verborgen geheim. Energie wordt aangemaakt in de mitochondriën (je energiefabriekjes), die zich bevinden in al je cellen. Je hebt zelf grote invloed op de hoeveelheid én de kracht van je mitochondriën. Vooral voeding speelt hierbij een belangrijke rol: je kunt letterlijk meer energie eten! Met 30 heerlijke recepten uit de energieke keuken. Opnieuw is bestsellerauteur Marjolein Dubbers erin geslaagd een complex onderwerp eenvoudig uit te leggen.Wil jij iedere ochtend opstaan met veel zin om er een vitale en vrolijke dag van te maken? Door heel goed voor je energiefabriekjes, je mitochondriën, te zorgen, kun je dit stap voor stap bereiken. Als je gedurende de hele dag een hoog niveau van energie wilt, zowel fysiek als mentaal, is het essentieel om een vetverbrander te worden. Pas op: een hoog niveau van energie is verslavend; je wilt er steeds meer van!De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt jaarlijks door meer dan 2 miljoen bezoekers bezocht. Marjolein is food- en lifestylecoach en heeft een passie voor de gezondheid van vrouwen.

...gie, kun je op basis van nieuwe kennis, grote stappen voorwaarts zetten naar een gezonde & energieke levensstijl ... 12x eten waar je meer energie van krijgt - ELLE ... . Roy Jongens, Oprichter Royal Green en eigenaar 100% biologische supermarkt. Het is ons geboorterecht om gezond en energierijk te zijn maar helaas is dit voor velen niet het geval. In 'Eet meer energie' van Marjolein Dubbers lees je hoe je je lichaam aanzet de eigen vetten te gebruiken als bron van energie. Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokoso ... 12x eten waar je meer energie van krijgt - ELLE ... . Je leert daarbij over te stappen van vooral suikers en granen (glucoseverbranding) naar o.a. roomboter, kokosolie, walnoten en feta (vetverbranding). In mijn boek Eet meer energie vertel ik uitgebreid welke voeding je een continu hoog niveau van energie zal geven. In dit boek was helaas maar plaats voor 30 van mijn favoriete recepten. In dit e-book vind je de 14 recepten die niet meer in mijn boek pasten. Eet Meer Energie Marjolein Dubbers Review. Eet Meer Energie van Marjolein Dubbers is een onwijs populair boek. Marjolein heeft namelijk een voedingspatroon ontwikkeld waar je energie van toeneemt. LET OP: "Marjolein heeft een kortingspagina actief. Je betaalt hier minder dan op de normale aankooppagina. Recensie: Eet meer energie - Marjolein Dubbers. Marjolein Dubbers verwierf bekendheid met haar eerste boek Het Energieke Vrouwen Voedingskompas en een bijbehorende website waar ze schrijft over voeding, vitaliteit en gezondheid.Toen zij een aantal jaar geleden in een burn-out terecht kwam, begon ze een zoektocht n...