mulders-gm.nl

Prille Liefdes - Charmante minnaars

PUBLICATIE DATUM mei 2020
BESTANDSGROOTTE 11,87
ISBN 9789402545746
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Susanne James
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Prille Liefdes - Charmante minnaars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne James. Lezen Prille Liefdes - Charmante minnaars online is nu zo eenvoudig!

Deze ongenaakbare mannen blijken heel charmant te kunnen zijn!In Een onverwachte erfenis is Helena verbijsterd als ze de helft van het landgoed Mulberry Court erft - en de andere helft naar Oscar Theotokis gaat! Geen sprake van dat ze onder één dak gaat wonen met die arrogante Griek, die ooit haar hart brak. Wat ze niet weet, is dat hij een verleidelijk plan heeft om haar op andere gedachten te brengen…In Machtig en mysterieus komt Isabel vast te zitten in de lift met een onbekende, knappe man. Na afloop leidt een ondoordachte kus tot een opwindende nacht in zijn bed. Te laat ontdekt ze dat hij niemand minder is dan de machtige, mediaschuwe Alexios Constantinou, uitgerekend de man over wie zij een onthullende reportage moet maken!In Eén nacht in zijn bed is Liv halsoverkop weggevlucht van het altaar. In haar gescheurde trouwjurk belt ze aan bij een groot landhuis, waar een intrigerende man opendoet. Luitenant-kolonel Cade Grant biedt haar niet alleen onderdak, maar ook een baan aan. Al snel is Liv smoorverliefd, maar durft hij zijn geharde hart voor haar open te stellen?

...beschikbaar vanaf € 0,99 De sexuele verlangens van Ram en weegschaal kunnen aanvoelen als geboren minnaars voor elkaar ... Bureau ISBN - Een minnaar voor kerst ... . Beider behoefte aan sex en lichamelijke behoeftes en verlangens zijn sterk. Daarbij houdt weegschaal van de liefde, van flirten, is een goede versierder en zal met deze charme en eigenschappen de ram meer dan om de vinger kunnen winden en veroveren. Bestel Prille Liefdes : Eindeloos knap van Green, Abby als Ebook voor 4.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Rowan had nooit gedacht dat ze haar man en zoontje ooit nog zou terugzien ... Bureau ISBN - Een minnaar voor kerst ... .99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Rowan had nooit gedacht dat ze haar man en zoontje ooit nog zou terugzien. Volkomen onverwacht loopt ze hen in een Londens hotel tegen het lijf, en het is haar meteen duidelijk dat Isandro Salazar haar veracht. Hij haat haar omdat ze hem en hun baby vlak na diens geboorte heeft verlaten, maar ze kan hem onmogelijk vertellen wat haar ertoe bewoog die afschuwelijke beslissing te nemen. Nu is ze ......