mulders-gm.nl

Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek

PUBLICATIE DATUM september 2016
BESTANDSGROOTTE 12,63
ISBN 9789025765897
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Femke Dekker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Femke Dekker. Lezen Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek online is nu zo eenvoudig!

Kinderboeken over heksen: wat is daar nou niet leuk aan? 'Wringel wrangel wrek' is het derde deel in de grappige serie 'Verhalen uit de Heksenkeet', voor lezers van 7 tot 10 jaar. Verhalen uit de Heksenkeet De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Dat is niet zo verwonderlijk, want de vier bewoonsters - Sybil, Lidwien, Stella en Luna - zijn niet alleen heks, maar ook nog eens knettergek. Wringel wrangel wrek Dit derde boek in de populaire serie gaat over de onhandige heks Lidwien, die een persoonlijk probleempje heeft. De andere heksen willen het fijne ervan weten, maar Lidwien schaamt zich zo dat ze zich in haar kamer opsluit. Haar vriendinnen laten het er niet bij zitten en verzinnen allerlei listen om haar te helpen. Femke Dekker & Marieke Nelissen Femke Dekker en Marieke Nelissen (ill.) weten als geen ander wat jonge lezers aanspreekt. Beiden hebben al vele educatieve kinderboeken op hun naam staan. 'Verhalen uit De Heksenkeet' is hun eerste gezamenlijke project. Met aanstekelijke humor in tekst en beeld laten ze kinderen de magie van het lezen ontdekken.

...r regelmatig rare dingen gebeuren. Wringel wrangel wrek is het derde deel in de grappige serie Verhalen uit de Heksenkeet, voor lezers van 7 tot 10 jaar ... Verhalen uit de Heksenkeet 3 Wringel wrangel wrek door ... ... . Verhalen uit de Heksenkeet De Heksenkeet is een spannend huis met krakende trappen en piepende deuren, waar regelmatig rare dingen gebeuren. Verhalen uit de Heksenkeet. Een pittig soepje Keet met bubbels Wringel wrangel wrek Stoffige streken. Op een hoge berg staat een oud huis. De muren staan scheef. Uit de schoorsteen kringelt groene rook wild de lucht in. Eén raam heeft de vorm van een spinnenweb. Muizen schieten door kier ... Verhalen uit de Heksenkeet - Wringel wrangel wrek dl 3 ... ... . De muren staan scheef. Uit de schoorsteen kringelt groene rook wild de lucht in. Eén raam heeft de vorm van een spinnenweb. Muizen schieten door kieren en spleten. Wringel wrangel wrek. Gottmer, 2016, ISBN 978 90 257 6571 2, € 9,99 Derde boek uit de serie Verhalen uit de Heksenkeet. vanaf 7 jaar. Er is weer flink getoverd in De Heksenkeet. Door een foutje loopt poes Poentje nu rond met een pompoen als kop. Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verhalen uit de Heksenkeet 3 - Wringel wrangel wrek PDF te downloaden op onze website wkwielrennen20...