mulders-gm.nl

Penny Jordan Kerstcollectie

PUBLICATIE DATUM november 2015
BESTANDSGROOTTE 9,43
ISBN 9789402516210
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Penny Jordan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Penny Jordan Kerstcollectie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Penny Jordan. Lezen Penny Jordan Kerstcollectie online is nu zo eenvoudig!

Opzij, Kerstman, en maak plaats voor de onweerstaanbare mannen in deze romantische kerstverhalen van Penny Jordan! Met deze vier worden de feestdagen buitengewoon spannend...(1) BRUID MET KERST - Tilly is ten einde raad. Haar moeder heeft tegen haar nieuwste minnaar opgeschept over de verloving van haar dochter, en nu staat deze erop dat Tilly haar verloofde meeneemt naar het Spaanse kasteel waar de familie de kerstdagen gaat doorbrengen. Tot haar schaamte moet Tilly bekennen dat ze niemand kent die die rol kan vervullen, en dus zit er niets anders op dan een man huren bij een escortbureau.Zodra ze Silas Stanway in zijn ijsblauwe ogen kijkt, beseft ze echter dat er van toneelspel geen sprake kan zijn...(2) SICILIAANSE VERLEIDER - Ze zal zich uit alle macht verzetten - hoe onweerstaanbaar hij ook is!Hem haar haar tweeling laten afpakken? Dat nooit! Sasha is woedend wanneer ze ontdekt dat Gabriel Cabrini de voogdij over haar zoontjes heeft gekregen. Waarom moest uitgerekend hij, de enige persoon die ze nooit meer tegen hoopte te komen, weer in haar leven verschijnen, en dan ook nog op deze manier? Ze zal zich verzetten met alles wat ze in zich heeft - ook tegen zijn onmogelijke aantrekkingskracht...Gabriel zint op wraak. Hij is nooit vergeten dat Sasha jaren geleden in het holst van de nacht zijn bed uit sloop en uit zijn leven verdween. Niet alleen zal hij haar datgene afnemen wat haar het meest dierbaar is, ook neemt hij zich voor haar opnieuw te verleiden... om haar daarna genadeloos de deur te wijzen. Maar waarom lukt het hem dan steeds niet zijn plannen uit te voeren?(3) WOEDEND VERLANGEN - Hoewel het haar hart breekt, besluit Jaz dat ze Caid moet verlaten. Meer dan hartstocht blijken ze immers niet te kunnen delen. Wanneer zich kort daarna - vlak voor Kerstmis - haar nieuwe baas meldt, krijgt ze een schok. Het is niemand minder dan Caid. Alsof dat nog niet schokkend genoeg is, eist hij ook nog eens het bedrijfsappartement op dat haar is toegewezen.Natuurlijk houdt ze voet bij stuk: ze gaat niet verhuizen. Maar hij is net zo onbuigzaam, en dus wonen ze plotseling samen. En worden ze onvermijdelijk meegesleept door een wervelwind van achterdocht, woede en… begeerte!(4) EEN BIJZONDER KERSTCADEAU - Wanneer privéverpleegster Meg ermee instemt een oudere Spaanse dame voor de kerst naar haar geboorteland te begeleiden, verwacht ze een paar rustige dagen in een stadsappartementje tegemoet te gaan. Tot haar verrassing logeert ze echter in het castillo van de lange, donkere Christian Felipe Martinez!Ze is diep onder de indruk van deze don, en dat gevoel lijkt wederzijds. Tot hij na een vurige kus doodleuk stelt dat ze in Spanje is om te werken en niet om te flirten. Maar hoe kan ze zich in vredesnaam op haar werk richten als deze latin lover haar voortdurend afleidt?Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

... reeks Harlequin Bouquet - Kerstbundel Penny Jordan Kerstcollectie | ISBN 9789402516210 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Penny Jordan Kerstcollectie, Penny Jordan - Ebook ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Penny Jordan Kerstcollectie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Penny Jordan Kerstcollectie. Opzij, Kerstman, en maak plaats voor de onweerstaanbare mannen in deze romantische kerstverhalen van Penny Jordan! Met deze vier worden de feestdagen buitengewoon spannend... (1) BRUID MET KERST - Tilly is ten einde raad. Haar moeder heeft tegen haar nieuwste minnaar opgeschept over de verloving van haar dochter, e ... Penny Jordan Kerstcollectie - Penny Jordan - 9789402516210 ... ... ... (1) BRUID MET KERST - Tilly is ten einde raad. Haar moeder heeft tegen haar nieuwste minnaar opgeschept over de verloving van haar dochter, en nu staat deze erop dat Tilly haar verloofde ... Penny Jordan Kerstcollectie eBook: Jordan, Penny, Graaf, Thea de, Rooy, Willemien de, Bos, Elco, Koelman, Yvon: Amazon.nl: Kindle Store Penny Jordan Kerstcollectie - Ebook written by Penny Jordan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android, iOS devices. Download for offline reading, highlight, bookmark or take notes while you read Penny Jordan Kerstcollectie. Opzij, Kerstman, en maak plaats voor de onweerstaanbare mannen in deze romantische kerstverhalen van Penny Jordan! Met...