mulders-gm.nl

Gaasterlandse hymnen en gedichten

PUBLICATIE DATUM mei 2016
BESTANDSGROOTTE 12,84
ISBN 9789089548559
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Maria de Groot
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Gaasterlandse hymnen en gedichten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Maria de Groot. Lezen Gaasterlandse hymnen en gedichten online is nu zo eenvoudig!

Je hoeft er niet naar te zoekenhet is je van oorsprong gegevende blik in de ruimte die uitdijtde zich bezinnende tijdMaria de Groot is geboren in Wormer in 1937. Zij doorliep het gymnasium in Deventer en studeerde Nederlandse letteren en theologie in Amsterdam. Zij was in beide vakgebieden werkzaam. Sinds 1966 publiceert zij gedichten. Poëzie is voor haar de levensbron. Daarnaast verscheen een twintigtal andere boeken van haar hand, die proza en spiritualiteit betreffen. Zij is sinds 1981 woonachtig in Friesland. Met de bundel 'Gaasterlandse hymnen en gedichten' viert zij haar vijftigjarig schrijverschap.

...perback). Je hoeft er niet naar te zoekenhet is je van oorsprong gegevende blik in de ruimte die uitdijtde zich ... Zavelreis en meer Gedichtenbundels! - Gedichten vind je op ... ... ... Bestel Gaasterlandse hymnen en gedichten van Maria de Groot. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Gaasterlandse hymnen en gedichten. Omschrijving: Je hoeft er niet naar te zoeken het is je van oorsprong gegeven de blik in de ruimte die uitdijt de zich bezinnende tijd Maria de Groot is geboren in Wormer in 1937. Zij doorliep het gymnasium in Deventer en studeerde Nederlandse letteren en theologie in Amsterdam. Gaasterla ... Zavelreis en meer Gedichtenbundels! - Gedichten vind je op ... ... . Zij doorliep het gymnasium in Deventer en studeerde Nederlandse letteren en theologie in Amsterdam. Gaasterlandse hymnen en gedichten Maria de Groot. 4. voor Geeske Mulder-Bangma en Jaap Mulder. 6. 7 Inhoud Strofen 9 Wit zonnespoor 11 In werveling 11 Laat ik mij 13 Hier moet het zijn 13 Overdonderd 15 Menuet van de ander en mij 15 Da...