mulders-gm.nl

Eén is maar alleen. Een zoekboek

PUBLICATIE DATUM juli 2017
BESTANDSGROOTTE 12,6
ISBN 9789059567412
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Britta Teckentrup
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Eén is maar alleen. Een zoekboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Britta Teckentrup. Lezen Eén is maar alleen. Een zoekboek online is nu zo eenvoudig!

Waar is het gebroken potlood? Welke sok is anders dan alle andere sokken aan de lijn? En wie wordt het nieuwe vriendje van de teddybeer? Met Eén is maar alleen heeft Britta Teckentrup een heerlijk zoek- en vindboek gemaakt - alweer het derde in een succesvolle reeks. Bij elke tekening hoort een bijzonder rijmpje met een aanwijzing. De bekende kinderboekenschrijver Sjoerd Kuyper vertaalde de versjes naar het Nederlands. Britta Teckentrup is een bekroond illustrator, kinderboekenauteur en beeldend kunstenaar. Ze is geboren in Duitsland en verhuisde in 1988 naar Engeland, waar zij ging studeren aan het St. Martin's College of Art en het Royal College of Art in Londen. Tegenwoordig woont Britta in Berlijn. Ze maakte al meer dan negentig prentenboeken, die in twintig verschillende landen zijn verschenen.

...kster met goud in z'n bek, die ene sok met een ander motief, dat ene andere dier tussen de vogels enz ... Bureau ISBN - Eén is maar alleen ... . Met Eén is maar alleen heeft Britta Teckentrup een heerlijk zoek- en vindboek gemaakt - alweer het derde in een succesvolle reeks. Bij elke tekening hoort een bijzonder rijmpje met een aanwijzing. De bekende kinderboekenschrijver Sjoerd Kuyper vertaalde de versjes naar het Nederlands. Hardcover, 34 pagina's Titel: Eén is maar alleen. Auteur: Britta Teckentrup. ISBN: 9789059567412. Soort: Hardcover. Pagina's: 34. Uitgever: Fontaine. ... Bureau ISBN - Eén is maar alleen ... . Auteur: Britta Teckentrup. ISBN: 9789059567412. Soort: Hardcover. Pagina's: 34. Uitgever: Fontaine. Prijs: € 11,95. Haal 'm in je eigen boekhandel of klik hier: Eén is maar alleen . Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want het is een bijzonder zoekboek! Met Eén is maar alleen heeft Britta Teckentrup een heerlijk zoek- en vindboek gemaakt - alweer het derde in een succesvolle reeks. Bij elke tekening hoort een bijzonder rijmpje met een aanwijzing. De bekende kinderboekenschrijver Sjoerd Kuyper vertaalde de versjes naar het Nederlands. Eén is maar alleen - een zoekboek. Trefwoord(en) zoeken rijmen ontdekken. Genre prentenboek. Vanaf 4 jaar. De ondertitel van dit kleurrijke, gr...