mulders-gm.nl

De kronieken van de Zeven Eilanden 5 - Zilverbloed

PUBLICATIE DATUM januari 2020
BESTANDSGROOTTE 8,65
ISBN 9789051167696
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mariette Aerts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De kronieken van de Zeven Eilanden 5 - Zilverbloed in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Aerts. Lezen De kronieken van de Zeven Eilanden 5 - Zilverbloed online is nu zo eenvoudig!

Raben en Calli keren terug naar Kironos, waar ze zich aansluiten bij het geheime verbond dat door de oudste zoon van de voormalige Heerser geleid wordt; Enzor verzet zich samen met zijn jongere broer Arden tegen de ideeën van hun vader en de monnik Himmondar, en probeert met de hulp van een aantal bevriende gardisten eigen plannen te verwezenlijken. Omdat alles erop wijst dat de Drie Geleerden intussen hun Orbis hebben verlaten en onderweg zijn naar de hoofdstad, om daar vandaan de macht over de Zeven Eilanden te grijpen, lijkt een krachtmeting onvermijdelijk... Zilverbloed is het vijfde en laatste deel van De Kronieken van de Zeven Eilanden.

...elijke piraat Calli, die met haar krachten de elementen naar haar hand kan zetten, een reis naar een afgelegen stam ... De Kronieken van de Zeven Eilanden deel 5: Zilverbloed ... ... . Zilverbloed is het vijfde en laatste deel van De Kronieken van de Zeven Eilanden. Calli, Raben, Rossni en Eldith zijn weer op pad, nu met het schip 'de sterre' al blijft het een uitdaging om de verschillende stadjes aan te doen zonder in de problemen te komen met al die dwingers, de Zaghramongul, die overal naar hartenlust rond paraderen. De kronieken van de Zeven Eilanden - De Oude Magie (Paperback). Tijdens hun tocht op het piratenschip van kapitei ... De kronieken van de Zeven Eilanden 5 - Zilverbloed door ... ... . De kronieken van de Zeven Eilanden - De Oude Magie (Paperback). Tijdens hun tocht op het piratenschip van kapitein Zoutbaard komen Raben en Calli steeds... Omschrijving De kronieken van de Zeven Eilanden 5 - Zilverbloed Raben en Calli keren terug naar Kironos, waar ze zich aansluiten bij het geheime verbond dat door de oudste zoon van de voormalige Heerser geleid wordt; Enzor verzet zich samen met zijn jongere broer Arden tegen de ideeën van hun vader en de monnik Himmondar, en probeert met de hulp van een aantal bevriende gardisten eigen ... Omdat alles erop wijst dat de Drie Geleerden intussen hun Orbis hebben verlaten en onderweg zijn naar de hoofdstad, om daar vandaan de macht over de Zeven Eilanden te grijpen, lijkt een krachtmeting onvermijdelijk… Zilverbloed is het vijfde en laatste deel van De Kronieken van de Zeven Eilanden. De Kronieken van de Zeven Eilanden deel 5: Zilverbloed - Mariëtte Aerts. Gepubliceerd op 24 november 2019. Raben en Calli keren terug naar Kironos, waar ze zich aansluiten bij het geheime verbond dat door de oudste zoon v...