mulders-gm.nl

Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun

PUBLICATIE DATUM maart 2017
BESTANDSGROOTTE 7,44
ISBN 9781619471672
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jack Vance
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jack Vance. Lezen Lyonesse 1 - De Tuin van Suldrun online is nu zo eenvoudig!

In een tijd voor Koning Arthur wordt er in de koninklijke familie van Lyonesse, een van de bakkeleiende koninkrijken die samen de mythische archipel der Oude Eilanden uitmaken, een prinses geboren. Suldrun groeit op tot een ietwat dromerig meisje aan wie noch de complexe hofintriges, noch de uithuwelijkingsplannen van haar ambitieuze vader, koning Casmir, besteed zijn. Wanneer Suldrun naar een vergeten deel van de paleistuin verbannen wordt, begint een weergaloos avontuur waarin Grootmeester Jack Vance ons op zijn unieke manier meeneemt van de kerkers van kasteel Haidion naar het betoverde Woud van Tantrevalles met zijn scharen halflingen, heksen, trollen en menseneters; van de wispelturige elfen van de Thripsey Schoei naar de landhuizen van wedijverende magiërs en het onneembare kasteel Tintzin Fyral.De Tuin van Suldrun is het eerste deel van de vermaarde Lyonesse trilogie, het Fantasy magnum opus van Jack Vance.De Tuin van Suldrun is deel 52 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight in het jaar van de honderdste geboortedag van de schrijver. Vertaling: Annemarie van Ewyck. Omslagillustratie: Luc Desmarchelier.

...ijke familie van Lyonesse, een van de bakkeleiende koninkrijken die samen de mythische archipel der Oude Eilanden vormen, een prinses geboren ... De Tuin van Suldrun : Jack Vance : 9781619472822 ... . Lyonesse, Eerste Boek, De tuin van Suldrun (Hardcover). Dit is de hardcover luxe editie in blauw linnen met zilveren opdruk van de langverwachte grote... Meulenhoff-m 199: de tuin van suldrun (Paperback). Nu voor eeuwig verzonken onder de eindeloze golven van de Atlantische Oceaan, waren de Oude Eilanden... De tuin van Suldrun book. Read 290 reviews from the world's largest community for readers. The Elder Isles, located in what is now the Ba ... De tuin van Suldrun (Lyonesse #1) by Jack Vance ... ... De tuin van Suldrun book. Read 290 reviews from the world's largest community for readers. The Elder Isles, located in what is now the Bay of Biscay off ... De tuin van Suldrun. In een tijd voor Koning Arthur wordt er in de koninklijke familie van Lyonesse, een van de bakkeleiende koninkrijken die samen de mythische archipel der Oude Eilanden uitmaken, een prinses geboren.Suldrun groeit op tot een ietwat dromerig meisje aan wie noch de complexe hofintriges, noch de uithuwelijkingsplannen van haar ambitieuze vader, koning Casmir, besteed zijn ... De Tuin van Suldrun is het eerste deel van de vermaarde Lyonesse trilogie, het Fantasy magnum opus van Jack Vance. De Tuin van Suldrun is deel 52 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vanc...