mulders-gm.nl

De klokkenluider

PUBLICATIE DATUM mei 2020
BESTANDSGROOTTE 12,95
ISBN 9789463981576
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Rob Kiekens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De klokkenluider in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Kiekens. Lezen De klokkenluider online is nu zo eenvoudig!

Australische zeilers worden brutaal verjaagd uit de idyllische lagune van een eiland van Chagos, een Britse archipel ten zuiden van de Maldiven die volgens officiële bronnen onbewoond is. John, een verslaggever uit Perth, moet poolshoogte gaan nemen. Hij zeilt naar de archipel. De komst van de zoveelste zeiler is niet naar de zin van Charlie, een Amerikaan die op het grootste eiland Diego Garcia een ultrageheime operatie voorbereidt. Voor Charlie betekent elke bezoeker een potentieel informatielek, en met de komst van de nieuwe zeilboot is voor hem de maat vol. Hij zal het de nieuwkomer lastig maken. John strandt op de koraalriffen, maar overleeft. Hij stelt vast dat Diego Garcia wel degelijk bewoond is, met huizen, een kerk, een school, een hospitaaltje en een koprafabriek. Wanneer hij ook nog merkt dat Charlie niet de zeebioloog is voor wie hij zich uitgeeft, wordt John vastbeslotener dan ooit om de volledige waarheid boven te spitten. Charlie ontdekt echter dat John voor een krant werkt en wil tot het uiterste gaan om te voorkomen dat er aan zijn aanwezigheid en zijn geheime missie ruchtbaarheid gegeven wordt. Thriller met historische achtergrond.

... Hugo dat in 1831 werd gepubliceerd. Het speelt zich bijna volledig af in en om de Notre-Dame van Parijs ... bol.com | De klokkenluider (geschenk Maand van het ... ... .Het gaat over de onbeantwoorde liefde van de klokkenluider Quasimodo voor de beeldschone zigeunerin Esmeralda Geschreven bij De klokkenluider. Het recentste boek van John Grisham, de Klokkenluider. Het verhaal gaat over de twee juridische medewerkers Lacy en Hugo die allebei werken bij de Board on Judicial Conduct. Hugo en Lacy zijn partners die de taak hebben om de werkzaamheden van rechters te controleren, en deze ... bol.com | De klokkenluider (geschenk Maand van het ... ... . Hugo en Lacy zijn partners die de taak hebben om de werkzaamheden van rechters te controleren, en deze zo nodig uit hun ambt te zetten. Het Huis voor Klokkenluiders draagt bij aan een integere samenleving. Met advies aan werknemers die bij maatschappelijke misstanden als 'klokkenluider' aan de bel trekken. Met onderzoek naar misstanden. Of met onderzoek naar de behandeling van een klokkenluider, die geen last mag hebben van zijn of haar melding van een misstand. De klokkenluider. V...