mulders-gm.nl

Clifton 2 - Van vader op zoon

PUBLICATIE DATUM september 2015
BESTANDSGROOTTE 6,30
ISBN 9789402304664
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jeffrey Archer
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Clifton 2 - Van vader op zoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jeffrey Archer. Lezen Clifton 2 - Van vader op zoon online is nu zo eenvoudig!

Onderdeel van de serie Clifton. Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Bij een schermutseling met de Duitsers op de Atlantische Oceaan wordt zijn schip tot zinken gebracht en slechts een handjevol overlevenden wordt opgepikt door een Amerikaans cruiseschip. Als Tom Bradshaw, een van Harry’s officieren, diezelfde nacht alsnog sterft, grijpt Harry zijn kans en neemt diens identiteit aan. br /br /br /br /Bij aankomst in New York beseft Harry dat hij een grote fout heeft gemaakt. De problemen die Tom Bradshaw bij zijn vertrek achterliet, konden wel eens veel groter zijn dan die van hemzelf, en Harry heeft geen enkele mogelijkheid meer zijn ware identiteit te bewijzen.

...aten tot een exclusieve jongensschool, waardoor zijn leven onomkeerbaar verandert ... Van vader op zoon (De Clifton kronieken #2) by Jeffrey Archer ... . Direct te downloaden. Van verkoper/antiquair. Het eBook Van vader op zoon (9402304665) geschreven door Jeffrey Archer bestel je op bruna.nl! Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Fnac: Clifton-serie 2 - Van vader op zoon, Jeffrey Archer". Levering bij je thu ... Clifton 2 - Van vader op zoon ... . Fnac: Clifton-serie 2 - Van vader op zoon, Jeffrey Archer". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Van vader op zoon de toekomst van een familie ligt in de handen van één man. Prijs: € 7,50: Levertijd: 1-2 werkdagen Jeffrey Archer. ... Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Clifton-serie 2 - Van vader op zoon Jeffrey Archer. Nederlands | Paperback € 7,50 + 15 punten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. of Van vader op zoon Deel 2 van de Clifton-serie Jeffrey Archer • ebook • epub. Samenvatting . Vlak voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog neemt Harry Clifton dienst bij de marine om te ontsnappen aan de familiegeheimen en zijn teleurstelling dat hij nooit met Emma Barrington zal kunnen trouwen. Van vader op zoon | ISBN 9789022583784 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Clifton 2 - Van vader op zoon eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...