mulders-gm.nl

Slank & Fit Plan

PUBLICATIE DATUM augustus 2003
BESTANDSGROOTTE 7,73
ISBN 9789021538396
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Matt Roberts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Slank & Fit Plan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Matt Roberts. Lezen Slank & Fit Plan online is nu zo eenvoudig!

Een succesvolle combinatie van oefeningen en gezond eten onder de bezielende leiding van personal trainer Matt Roberts.Dagelijks persoonlijk plan voor een fitter en leniger lichaam.Een thuisprogramma - je hoeft er de deur niet voor uit.Niet nodig je leven aan te passen - vier keer per week een uur fitness en maaltijden die je in 30 minuten of minder kunt bereiden.Heerlijke speciaal samengestelde recepten, zodat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt voor een goede gezondheid en slanke lijn.

... 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid ... FIT Afslankplan - geen dieet, maar een plan dat werkt ... ... . Body & Fit heeft de beste low carb producten voor jouw lifestyle, waaronder vervangers voor brood, ontbijt, lunch en snacks. Daarnaast bestaat ons assortiment uit low carb repen, pasta, wraps en zelfs koekjes! Stuk voor stuk aanraders voor je Low Carb dieet. Low Calorie Dieet - Body & Fit® Slank & fit in 6 weken. 6 januari starten wij weer met onze succesvolle 6 weekse programma. In 6 weken afvallen en sporten met een ... Simpel Slank Downloaden in PDF? Lees HIER Hoe! (2020 Review) ... . In 6 weken afvallen en sporten met een voedingsprogramma dat leuk en lekker is. Persoonlijk begeleid door onze deskundige voedingscoache. Op een verantwoorde manier blijvend in balans. Zonder een plan lukt het niet om af te vallen. Je hebt een uitgestippeld plan nodig om succesvol vet te verbranden. Wij helpen je om een plan op maat samen te stellen.. Het FIT Afslankplan is precies wat jij nodig hebt: overwin je motivatiedip, krijg meer doorzettingsvermogen en leer van de strategieën om beter in je vel te zitten.Vergeet de vage diëten, de valse beloftes en de onbetrouwbare ... Ontdek de bewezen methode voor een realistisch, duurzaam & haalbaar resultaat. Het FIT Afslankplan - geen dieet maar een plan dat werkt! Fit & Slank. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Fit & Slank. Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon - ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken - én op je fitheid. Slank & Fit Plan. Zet de knop om: begin nu met het Slank & Fit Plan bij Fit4lady. Lekker bewegen, gezonde voeding en daardoor met gemak gewicht verliezen. Dat k...