mulders-gm.nl

Verslingerd aan jou

PUBLICATIE DATUM oktober 2012
BESTANDSGROOTTE 5,71
ISBN 9789045203829
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Rachel Gibson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verslingerd aan jou in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rachel Gibson. Lezen Verslingerd aan jou online is nu zo eenvoudig!

Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Haar geheimen...De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie is vastbesloten zich door niets of niemand in de weg te laten staan. En al helemáál niet door Mick Hennessy met zijn ravenzwarte haar en hemelsblauwe ogen.Iedereen in Truly weet dat de Hennessy-mannen even onbetrouwbaar als onweerstaanbaar zijn, en Mick is daarop geen uitzondering. Zijn vader was een rokkenjager en een hartenbreker die veel ellende veroorzaakte en zelfs twee gezinnen verwoestte. Tot nu toe heeft Mick zich in toom weten te houden, maar zodra hij Maddie in het vizier krijgt, met haar weelderige figuur en haar verleidelijke lippen, raakt hij onmiddellijk verslingerd aan haar.Maddie bewaart haar geheim zorgvuldig, maar als Mick ontdekt wat de ware reden van haar terugkeer is, breekt de hel in Truly los.

... om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje ... bol.com | Verslingerd aan jou, Rachel Gibson ... ... . Haar geheimen... De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie ... Verslingerd aan jou direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Verslingerd aan jou De term chicklit wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt: de ene keer tref je onder deze noemer een ouderwetse streekroman, terwijl je daarna middenin het verhaal van, alweer, een dertiger die worstelt met haar leven en de liefde valt. Verslingerd is ivm vakantie gesloten van 21 mei tot en met 1 juni. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden, maar wor ... bol.com | Verslingerd aan jou, Rachel Gibson ... ... . Verslingerd is ivm vakantie gesloten van 21 mei tot en met 1 juni. Bestellingen kunnen gewoon gedaan worden, maar worden pas vanaf 2 juni ingepland of verzonden. Ik lees waar mogelijk mijn mail en probeer te antwoorden. Blog. Mondkapjes voor het OV. 14/05/2020....