mulders-gm.nl

Superzand. Kneed, bouw & speel met kinetisch zand en superzand

PUBLICATIE DATUM november 2014
BESTANDSGROOTTE 5,83
ISBN 9789043918145
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Colleen Dorsey
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Superzand. Kneed, bouw & speel met kinetisch zand en superzand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colleen Dorsey. Lezen Superzand. Kneed, bouw & speel met kinetisch zand en superzand online is nu zo eenvoudig!

Dit boek staat boordevol creatieve ideeën om zelf te maken van Superzand of van kinetisch zand, van zandkasteel tot dinosaurussen. Met 17 projecten en ideeën voor Superzand. Binnen no-time leer je de vele eigenschappen en mogelijkheden van SuperZand kennen! Superzand, maar ook kinetisch zand, is zacht en kneedbaar speelzand. Dit speciale zand lijkt te leven in je handen; je kunt er de leukste zandsculpturen, zandkastelen of zandkoekjes mee maken. Ouders hoeven niet bang te zijn voor een zandbak in huis: Superzand plakt niet aan handen of kleding, waardoor je het gemakkelijk kunt opruimen. En, Superzand kun je zo vaak gebruiken als je wilt. Spelen met Superzand stimuleert de fijne motoriek en de creativiteit van kinderen. Belangrijk om te weten: Superzand is gemaakt van natuurlijke materialen, dus niet giftig! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

...eedschapskist en hoe je dingen maakt en repareert ... Super zand : kneed, bouw & speel met kinetisch zand en ... ... . Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Op onze informatiepagina's lees je waar je in deze periode op moet letten. Sluiten Bezoeken .. leesplein ... Superzand, maar ook kinetisch zand, is zacht en kneedbaar speelzand. Dit speciale zand lijkt te leven in je handen; je kunt er de leukste zandsculpturen, zandkastelen of zandkoekjes mee maken. Ouders hoeven niet bang te zijn voor een zandba ... Super zand : kneed, bouw & speel met kinetisch zand en ... ... . Ouders hoeven niet bang te zijn voor een zandbak in huis: Superzand plakt niet aan handen of kleding, waardoor je het gemakkelijk kunt opruimen. Superzand direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. Dit boek staat boordevol creatieve ideeën om zelf te maken van Superzand of van kinetisch zand, van zandkasteel tot dinosaurussen. Met 17 projecten en ideeën voor Superzand. Binnen no-time leer je de vele eigenschappen en mogelijkheden van SuperZand kennen! Superzand, maar ook kinetisch zand, is zacht en kneedbaar speelzand. Dit speciale zand lijkt te leven in je handen; je kunt er de ... zelf superzand maken | alternatief voor superzand ... Kinetisch zand - Duration: ... Speel met mij - Kinderspeelgoed kanaal - NL 166,222 views. Read "Superzand" by Colleen Dorsey available from Rakuten Kobo. Dit boek staat boordevol creatieve ideeën om zelf te maken van Superzand of van kinetisch zand, van zandkasteel tot dino......