mulders-gm.nl

Stinkhond gaat naar school

PUBLICATIE DATUM maart 2020
BESTANDSGROOTTE 11,31
ISBN 9789401471213
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Colas Gutman
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Stinkhond gaat naar school in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Colas Gutman. Lezen Stinkhond gaat naar school online is nu zo eenvoudig!

Dit is Stinkhond.Hij ruikt naar sardientjesen ziet eruit als een gerafeld tapijt.Stinkhond is niet alleen lelijk en dom,maar hij heeft ook een hart van goud.Vandaag gaat Stinkhond naar school!Zal hij zijn best doen voor de juf?Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd?Maar vooral, zal hij vanavond kunnen voorlezen aan Plattekat?

...nkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud ... bol.com | Vos en Haas - Stinkhond zoekt een baasje ... ... .Vanda.. Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in een vuilnisbak. Hij heeft veel zin in zijn eerste schooldag, maar die verloopt heel anders dan Stinkhond had gedacht. De andere honden vinden hem maar vies en raar en willen geen vriendjes met hem zijn. Met veel grappige kleurentekeningen. Vanaf ca. 7 jaar.; By Colas Gutman Dit is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stink ... Stinkhond gaat naar school - Colas Gutman;;Marc Boutavant ... ... . Hij ruikt naar sardientjes en ziet eruit als een gerafeld tapijt. Stinkhond is niet alleen lelijk en dom, maar hij heeft ook een hart van goud. Vandaag gaat Stinkhond naar school! Zal hij zijn best doen voor de juf? Zal hij mogen meedoen met voetbal in de speeltijd? Maar vooral, zal hij vanavond kunnen voorlezen aan Plattekat? Stinkhond gaat naar school. Trefwoord(en) dieren school pesten. Genre leesboek. Vanaf 8 jaar. Zwerfhond Stinkhond heeft een tombola gewonnen in zijn wijk. Daardoor mag hij naar de deftige Drie-Botjes-School om te leren lezen. Zijn vriend Plattekat helpt hem om een schooltas te vinden en wat schoolspullen. Stinkhond woont met zijn vriend Plattekat in de vuilnisbak en vandaag gaat hij voor het eerst naar school. Hij is heel blij dat hij nu kan leren lezen. De ee...