mulders-gm.nl

Bouquet Extra 542 - Paradijs aan de kust / De charmante buurman

PUBLICATIE DATUM april 2020
BESTANDSGROOTTE 9,70
ISBN 9789402545609
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Caroline Anderson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet Extra 542 - Paradijs aan de kust / De charmante buurman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caroline Anderson. Lezen Bouquet Extra 542 - Paradijs aan de kust / De charmante buurman online is nu zo eenvoudig!

Paradijs aan de kustSamen kunnen ze er een klein paradijsje van maken…Na een lange afwezigheid komt David, succesvol hotelmagnaat, terug naar Engeland. Op zoek naar een onderkomen, ontmoet hij alleenstaand moeder Molly, die een B&B wil openen. Het huis moet alleen nog opgeknapt worden. Gewapend met verf en plamuurmes stort David zich op de renovatie. Toch haast hij zich niet, want om de een of andere reden wil hij nog láng niet bij Molly weg...De charmante buurmanHet kan toch niet dat hij voor háár komt?Voor het eerst in jaren heeft alleenstaand moeder Laura weer een buurman. En wat voor een! Ryan is duidelijk een stadstype, maar een spijkerbroek en cowboylaarzen misstaan hem absoluut niet. Ze vindt hem echt het einde, al vraagt ze zich af wat iemand als hij op het platteland moet. Niet lang daarna krijgt ze al een klein beetje antwoord op haar vraag… in de vorm van een kus!

...99 Hardcover. Lux Buurman; Schilderboek. €49 ... Buurman | Bestseller Boeken ... .95 E-book. Peter Buurman; Een goede nachtrust. €12.99 ... Paradijs aan de kust / De charmante buurman. 2-in-1. door Caroline Anderson en nog 3. serie Bouquet Extra #542 Paradijs aan de kustSamen kunnen ze er een klein paradijsje van maken…Na een lange afwezigheid komt David, succesvol hotelmagnaat, terug naar Engeland. Bouquet Extra 542 - De charmante buurman Voor het eerst in jaren heeft alleenstaand moeder Laura weer een buurman. En wat voor een! Ryan is duidelijk een stads ... bol.com | Ally Blake artikelen kopen? Alle artikelen online ... . En wat voor een! Ryan is duidelijk een stadstype, maar een spijkerbroek en cowboylaarzen misstaan hem absoluut niet. Ze vindt hem echt het einde, al vraagt ze zich af wat iemand als hij op het platteland moet. (1) EXOTISCHE ONTMOETING - India, met zijn verrukkelijke keuken en exotische kruiden, heeft kookboekenschrijfster Tamara altijd al gelokt. Na een nare ervaring in de liefde besluit ze de Taj Mahal eindelijk eens te gaan bekijken. In de trein erheen wacht haar een verrassing. Uitgerekend de beste vriend van de man die haar bedrogen heeft, blijkt aan boord te zijn. Bouquet Extra 542 - Paradijs aan de kust / De charmante buurman. €5.99 E-book. Caroline Anderson; Doktersroman Extra 136 - Vertederend gebaar. €3.49 E-book. Caroline Anderson; Doktersroman 119 - Onverwachte verrassing. ... Spoedeisende kussen ; Voorzichtige flirt ; ... Bouquet Extra 542 - De charmante buurman. Auteur: Ally Blake. E-book op Bol.com (€ 3,49) Tweeten. ... Niet lang daarna krijgt ze al een klein beetje antwoord op haar vraag… in de vorm van een kus! Dit verhaal is eerder verschenen en is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. Reacties op Bouquet Extra 542 ... (1) DRIEMAAL IS SCHEEPSRECHT - Door puur toeval raakt Rosie op haar werk in gesprek met de razendknappe biljonair Cameron Kelly. Als puber was ze hopeloos verliefd op hem, terwijl hij haar niet eens zag staan. Nu is hij duidelijk wél geïnteresseerd, al zegt hij erbij dat hij nooit meer dan drie keer met een vrouw afspreekt. Mooi, want Rosie heeft nog een appeltje met hem te schilllen... Paradijs aan de kust / De charmante buurman (ePUB) Bekijk alles. Driemaal is scheepsrecht Ally Blake • ebook • epub. Samenvatting . Door puur toeval raakt Rosie op haar werk in gesprek met de razendknappe biljonair Cameron Kelly. Als puber was ze hopeloos verliefd op hem, terwijl hij haar niet eens zag staan. (1) VOOR EEN KEERTJE - Even niets aan je hoofd dan zon, zand en zee... Met die gedachte stapt de verwende Avery op het vliegtuig naar een tropisch vakantieparadijs. Helaas is die rust ver...