mulders-gm.nl

Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers

PUBLICATIE DATUM november 2019
BESTANDSGROOTTE 6,56
ISBN 9789493159174
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Herry Kuipers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herry Kuipers. Lezen Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers online is nu zo eenvoudig!

Wiebren Hendrik Kuipers (1918-1988) was in de jaren vijftig van de vorige eeuw de eerste voorlichtingsambtenaar van de gemeente Leeuwarden. Overheidsvoorlichters waren er toen nog nauwelijks in Nederland; de Friese hoofdstad was zijn tijd vooruit.W.H. Kuipers was een begeesterd amateur: een opleiding tot fotograaf heeft hij nooit gehad. Maar in de loop der jaren heeft hij het leven in de stad gevangen in duizenden foto's, die een prachtig beeld geven van de gestage veranderingen die Leeuwarden heeft doorgemaakt in de jaren vijftig en zestig.

...arden gezien door W.H. Kuipers ISBN (10) 9493159170 ISBN (13) 9789493159174 Publicatiedatum Auteur(s) Redacteur Jelle Hoekstra Redacteur Hester Postma Auteur Herry Kuipers Kenmerken Productvorm Extra gegevens Locatie * locatie(s) toe te voegen Website uitgever Verkrijgbaarheid Centraal Boekhuis Verkrijgbaar ( €15 ... Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers - Boekwinkeltjes.nl ... .00 ) Fotoexpositie 'Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers ... W.H. Kuipers, afdeling Voorlichting van de gemeente Leeuwarden, 1977. Op de honderdste geboortedag van zijn vader (op 16 augustus 2018) droeg zoon Herry Kuipers de ongeveer twee duizend negatieven officieel over aan het Historisch Centrum Leeuwarden (HCL). Wiebren Hendrik Kuipers (1918-1988) was in de jaren vijftig van de vorige eeuw de eerste voorlichtingsambtenaar van de gemeente ... Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers - Herry Kuipers voor € ... ... . Op de honderdste geboortedag van zijn vader (op 16 augustus 2018) droeg zoon Herry Kuipers de ongeveer twee duizend negatieven officieel over aan het Historisch Centrum Leeuwarden (HCL). Wiebren Hendrik Kuipers (1918-1988) was in de jaren vijftig van de vorige eeuw de eerste voorlichtingsambtenaar van de gemeente Leeuwarden. Overheidsvoorlichters waren er toen nog nauwelijks in Nederland; de Friese hoofdstad was zijn tijd vooruit. W.H. Kuipers was een begeesterd amateur: een opleiding tot fotograaf heeft hij nooit gehad. Maar in de loop der jaren […] Leeuwarden gezien door W.H.Kuipers. HCL, Gemeente Leeuwarden, Afûk. € 15,00. De foto's geven een prachtig beeld van de gestage veranderingen in de jaren vijftig, zestig en zeventig. De fotoexpositie is nu te zien in het HCL tot januari. De Afûk maakte van de historische foto's een fotoboek, die nu bij ons beiden in de winkel ligt. Op 22 november verscheen het boek 'Leeuwarden gezien door W.H. Kuipers', uitgegeven door het Historisch Centrum Leeuwarden en...