mulders-gm.nl

Sporen naar de horizon

PUBLICATIE DATUM april 2020
BESTANDSGROOTTE 12,16
ISBN 9789038927398
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Bastiaan Brink
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sporen naar de horizon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bastiaan Brink. Lezen Sporen naar de horizon online is nu zo eenvoudig!

Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. Het is een type reis geworden waarover mensen vertellen als ze het hebben over hun wensdromen of terugkijken op de hoogtepunten van hun leven. In dit boek doet hij op meeslepende wijze verslag van zijn avonturen. Brink weet zijn ervaringen zo beeldend te verwoorden dat je de indruk krijgt erbij te zijn en het zelf te beleven: van een lawine bij Mount Everest tot een verblijf bij een nomadische familie op de Mongoolse steppe, van een tocht door de donkere wouden van Fiordland tot een afdaling in een Boliviaanse zilvermijn of een demonenritueel in Peru. Onderwijl raken we deelgenoot van zijn fascinatie voor ongerepte wildernis, vreemde culturen en opmerkelijke leefgewoonten. Zijn verhalen zijn als parels, geregen aan een wereldomvattend snoer. Elk met hun eigen unieke glans en in hun samenhang een prachtig beeld vormend van de schoonheid van onze aarde. Een bron van inspiratie voor iedereen die zelf nog eens een wereldreis wil maken, maar ook zeer lezenswaard voor hen die liever reizen vanuit hun eigen stoel.

...oren naar de horizon werd door het blad Te Voet uitgeroepen tot hét reisboek van 2015 ... Schrijver | bastiaanbrink ... . Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. Sporen naar de horizon. De horizon blijft altijd op afstand. Kortom, als je iets wilt bereiken, moet je in beweging blijven. Vervolgens vertelt Bastiaan over zijn bijzondere momenten in Mongolië, Japan, het Z ... Sporen naar de horizon | Bastiaan Brink - Een reis rond de ... ... . Vervolgens vertelt Bastiaan over zijn bijzondere momenten in Mongolië, Japan, het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en de Altiplano, de hoogvlakte in zuidwest Bolivia. De foto's en de reisverhalen vormen samen zijn literair debuut dat onlangs verscheen onder de naam Sporen naar de horizon. Bastiaan Brink heeft nieuwe creatieve kracht gevonden als auteur. Het eerste exemplaar van zijn boek Sporen naar de horizon werd gepresenteerd bij boekhandel Pied à Terre in Amsterdam. Sporen naar de horizon | ISBN 9789038924847 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hij vertelt erover tijdens zijn voordracht 'Sporen naar de horizon', gebaseerd op het gelijknamige boek. Een hoopgevend verhaal over hoe een mens tegenslag kan overwinnen door een nieuwe wending te geven aan zijn leven. - Een reis rond de wereld - "Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. Het is een type reis geworden waarover mensen vertellen als ze het hebben over […] Sporen naar de horizon. Datum: dinsdag 18 februari 2020 13:45. Locatie: Zaal van de SamenVaart, Molenvaart 421 te Breezand. Beschrijving: Wat Bastiaan Brink voorheen deed met noten, doet hij nu met woorden. Hoe werd zijn carrière als concertpianist lamgelegd door de zogenaamde "muzikantenvloek"? Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. Het is een type reis geworden waarover mensen vertellen als ze het hebben over hun wensdromen of terugkijken op de hoogtepunten van hun leven. In dit boek doet hij op meeslepende ... Stream Bastiaan Brink - Sporen naar de horizon by De Ochtend Radio 1 from desktop or your mobile device Sporen naar de horizon Een reis rond de wereld Bastiaan Brink. Bastiaan Brink besloot een wereldreis te maken, toen hij zijn leven als uitvoerend musicus vanwege een blessure moest onderbreken. Een jaar lang trok hij over de wereld, op zoek naar schoonheid en intense ervaringen. De expositie "Sporen naar de horizon" van Henk Oostra...