mulders-gm.nl

Kolletje & Dirk - O, kom er eens kijken...

PUBLICATIE DATUM mei 2019
BESTANDSGROOTTE 12,70
ISBN 9789024587759
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Pieter Feller
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kolletje & Dirk - O, kom er eens kijken... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter Feller. Lezen Kolletje & Dirk - O, kom er eens kijken... online is nu zo eenvoudig!

Vier sinterklaas met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk – O, kom er eens kijken... Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een kerstboek: O, dennenboom. Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar vriendje Dirk zijn inmiddels veel boeken verschenen. Ze zijn geliefd bij jonge kinderen en hun voorlezende (groot)ouders en bij meesters en juffen. De boeken met de vrolijke, kleurrijke illustraties bevatten korte, afgeronde verhalen en zijn perfect om voor te lezen voor het slapengaan of in de klas. Dit boek bevat gloednieuwe verhalen over Kolletje en Dirk, die op geheel eigen wijze sinterklaas vieren! "O, wat blijven de boeken over Kolletje en Dirk toch leuk. Gezellige verhaaltjes die precies passen in de belevingswereld van een kleuter in deze tijd.' Ineke van Nispen, Boekhandel Van Kemenade & Hollaers, Breda Vier sinterklaas met Kolletje & Dirk in deze thema-uitgave voor de decembermaand. Met nieuwe verhalen!

... Amsterdam Verschenen 2018 ISBN 9789024583089 Kenmerken 28 pagina's, gekleurde illustraties, 21 cm Kolletje & Dirk - O, kom er eens kijken: Hutspot en gekke liedjes Auteur: Pieter Feller Illustrator: Natascha Stenvert Uitgeverij: Luitingh-Sijthoff De Voorleeshoek is een online videoplatform ... bol.com | Kolletje & Dirk - O, dennenboom, Pieter Feller ... ... ... In O, kom er eens kijken logeren Kolletje en Dirk bij tante Laetitia. Daar leren ze dat Sinterklaas dit jaar geen Pieten meer meebrengt, maar de hulp vraagt van prinsen en prinsessen. Kolletje en Dirk mogen zich ook verkleden, ze eten hutsepot en feestboterhammen. Kolletje & Dirk - O, dennenboom. Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk - O, dennenboom. Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een sintboek: O, kom er eens ... bol.com | Kolletje & Dirk - O, kom er eens kijken ... ... . Kolletje en Dirk mogen zich ook verkleden, ze eten hutsepot en feestboterhammen. Kolletje & Dirk - O, dennenboom. Vier kerst met Kolletje en Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert in Kolletje & Dirk - O, dennenboom. Tegelijk met deze uitgave verschijnt ook een sintboek: O, kom er eens kijken… Over Kolletje, het meisje met de rood-witte toversokken, en haar vriendje Dirk zijn inmiddels veel boeken verschenen. Ze zijn geliefd bij jonge kinderen en hun voorlezende ......