mulders-gm.nl

Firelight 1: Ziel van vuur

PUBLICATIE DATUM oktober 2017
BESTANDSGROOTTE 3,26
ISBN 9789045340074
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Sophie Jordan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Firelight 1: Ziel van vuur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sophie Jordan. Lezen Firelight 1: Ziel van vuur online is nu zo eenvoudig!

Jacinda is een draki; ze ziet eruit als een meisje maar kan zich transformeren tot een draak. Vanaf het moment dat wordt vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie.Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden. Wanneer ze uit opstandigheid een van de heiligste wetten van haar soort overtreedt, moet ze dat bijna met de dood bekopen. Samen met haar moeder en zusje vlucht Jacinda naar een stad midden in de woestijn waar ze als mens verder moeten gaan. Ze vindt het moeilijk om zich aan te passen aan het menselijke leven en verliest langzaam de grip op haar draki-geest. De knappe Will is de enige die haar levendraaglijk maakt en haar draki wakker houdt. Maar Will heeft een groot geheim; hij en zijn familie zijn draki-jagers en hebben het voorzien op de kolonie van Jacinda. Jacinda weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar kan ze dat ook?Ziel van Vuur is het eerste deel van de Firelight-trilogie.

...Jacinda weet dat ze uit zijn buurt moet blijven, maar kan ze dat ook?Ziel van Vuur is het eerste deel van de Firelight-trilogie ... Ziel van vuur (Firelight #1) - Sophie Jordan [boekrecensie] ... . Vanaf het moment dat wordt vastgesteld dat ze tot een van de meest bijzondere soorten hoort, wordt haar leven beheerst door haar kolonie.Het benauwt haar dat ze voortdurend in de gaten wordt gehouden. Ziel van vuur Sophie Jordan. Nederlands | Hardcover € 12,50 + 25 punten . Promotie. Koop 5 ... Ziel van Vuur is het eerste deel van de Firelight-trilogie. Specificaties. ISBN-nummer: 9789045340074 ; ... Firelight 1: Ziel van vuur van Sophie Jordan | Boek en ... ... . Promotie. Koop 5 ... Ziel van Vuur is het eerste deel van de Firelight-trilogie. Specificaties. ISBN-nummer: 9789045340074 ; Verschijningsdatum: 5/10/2017 ... Vandaag de recensie van Firelight: ziel van vuur van Sophie Jordan.Ik zag dit boek in de kringloop liggen voor €0,50 en de cover vond ik heel interessant. Toen ik de achterkant las, werd ik niet veel wijzer over de inhoud, maar ik besloot het boek mee te nemen voor dat kleine bedrag en uit te vinden wat ik ervan vind. This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue Jordan schrijft historische en paranormale liefdesromans voor volwassenen, maar is in Nederland vooral bekend door de YA-serie Firelight. Tussen 2010 en 2012 verschenen de delen in deze trilogie over een meisje dat zichzelf kan transformeren tot draak. Het eerste boek Ziel van vuur is inmiddels in 17 landen verschenen. Firelight 1 Ziel van vuur. Jacinda is niet zomaar iemand, ze is voor de helft een mens en voor de helft een draki. Maar ze is ook een van de laatste vuurspuwers die er is. Jacinda is erg opstandig en komt door dit gedrag flink in de problemen. Zo erg zelfs dat ze samen met haar tweelingzus en moeder vlucht uit hun draki-kolonie. Jordan, Sophie - [Firelight #1] Ziel van vuur (2012) Oorspr. titel: Firelight # 1: Firelight (© 2010 Sophie Jordan) - Genre: Fantasy.Young Adult - Aantal pag.: 237 "Mijn hart klopt in mijn keel als hij dichterbij komt. Ik weet precies op welk moment hij me ziet. Bestel Ziel van vuur Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ziel van vuur (Firelight Book 1) (Dutch Edition) e oltre 1.000.000 di libri sono disponibili per Amazon Kindle . Maggiori informazioni Bestel eenvoudig online: Firelight - Ziel van vuur door Sophie Jordan (Paperback 2005 Blossom Books 312 pagina's) ISBN 9789020679144 Firelight, Ziel van Vuur door Sophie Jordan Afgelopen vrijdag kreeg ik een leesexemplaar van dit boek in handen en ik kon er gisteren dan eindelijk in beginnen. Om alvast een kleine indruk te geven van mijn mening over dit boek: ik heb de hele nacht doorgelezen tot ik hem uit had! Vormgeving Buy Ziel van vuur (Firelight) 01 by Sophie Jordan, Annemarie Dragt (ISBN: 9789020679144) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....