mulders-gm.nl

Het schaampaard

PUBLICATIE DATUM oktober 1999
BESTANDSGROOTTE 5,45
ISBN 9789076174167
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kees van Kooten
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het schaampaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees van Kooten. Lezen Het schaampaard online is nu zo eenvoudig!

Voorgelezen door Kees van KootenHet Schaampaard rept, en wel op rijm,van een paard met een geheimen van een kauw die, eloquent,wel tien Engelse woorden kentdus heeft dit boek een Happy End.Op deze cd kun je niet alleen luisteren naar het verhaal dat wordt voorgelezen door Kees van Kooten, maar vind je ook een bijzondere karaoke-versie. Hierbij mag je zélf de tekst van het Schaampaard en de Kauw voorlezen uit het bijgesloten boekje, de karaoke-tekst staat schuingedrukt. Luister goed naar de muziek en de geluiden en doe hun stemmen na of verzin ze zelf. Veel plezier... en schaam je niet! Met muziek van Kasper van Kooten en Thomas Bank.

...oorden kent dus heeft dit boek een Happy End ... Luisterboek 'Het schaampaard' door Kees van Kooten ... ... . Op deze cd kun je niet alleen luisteren naar het verhaal dat wordt voorgelezen door Kees van Kooten, maar vind je ook een bijzondere karaoke-versie. Kees en Kasper van Kooten presenteren 'Het Schaampaard'; met muzikale ondersteuning voorgelezen. In 1998 stopte Kees van Kooten met alle televisie-optredens. Vanaf die tijd wijdt hij zich fulltime aan zijn schrijverscarrière en in 1999 verscheen zijn eerste kinderboek, Het Schaampaard. Op bol.com vind je alle boeken van Kees va ... bol.com | Het schaampaard, Kees van Kooten | 9789076174167 ... ... . Op bol.com vind je alle boeken van Kees van Kooten, waaronder het nieuwste boek van Kees van Kooten. Het Schaampaard rept, en wel op rijm, van een paard met een geheim, eni van een kauw die, eloquent, wel tien Engelse woorden kent dus heeft dit boek een Happy End. Schrijf een recensie. Email * Wachtwoord * Account aanmaken. Velden met een * zijn verplicht. Specificaties Auteur Kees van Kooten Uitgever Harmonie, Uitgeverij De Het Schaampaard Kees van Koote...