mulders-gm.nl

De geboorte van een moordenaar

PUBLICATIE DATUM april 2011
BESTANDSGROOTTE 5,72
ISBN 9789026128608
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Darren Shan
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De geboorte van een moordenaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Darren Shan. Lezen De geboorte van een moordenaar online is nu zo eenvoudig!

Darren Shan is terug waar het allemaal begon: in de wereld van de vampiers. Deze nieuwe, vierdelige serie gaat over het leven van Larten Crepsley voordat hij Darren Shan ontmoette. De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitgroeit tot de vampier die de wereld voorgoed veranderde. Wanneer de twaalfjarige Larten de verschrikkelijke fabriek ontvlucht waar hij zich kapotwerkt, beseft hij niet dat dit het einde van zijn oude leven betekent. Uit angst om gevonden te worden, verstopt hij zich in een graftombe op het kerkhof. Daar ontmoet hij de mysterieuze vampier Seba Nile. Larten wordt langzaam meegezogen in de duistere wereld van de vampiers. Terwijl hij met Seba rondreist en van alles leert over de wereld ¿s nachts, geniet Larten van het grote avontuur. Pas heel laat realiseert hij zich dat als hij kiest voor een leven als vampiersleerling, hij nooit meer terug kan naar de wereld van zijn jeugd.

...Crepsley in een moordenaar. De geboorte van een moordenaar ... De geboorte van een moordenaar by Darren Shan ... . Darren Shan is terug waar het allemaal begon: in de wereld van de vampiers. Deze nieuwe, vierdelige serie gaat over het leven van Larten Crepsley voordat hij Darren Shan ontmoette. De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitgroeit tot de vampier die de wereld voorgoed veranderde. Wanneer de twaalfjarige Larten de verschrikkelijke fabriek ontvlucht waar ... De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitg ... De saga van Larten Crepsley 1: De Geboorte van een ... ... ... De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitgroeit tot de vampier die de wereld voorgoed veranderde. Wanneer de twaalfjarige Larten de verschrikkelijke fabriek ontvlucht waar hij zich kapotwerkt, beseft hij niet dat dit het einde van zijn oude leven betekent. Uit angst om gevonden te worden, verstopt hij zich in een graftombe op het ... De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitgroeit tot de vampier die de wereld voorgoed veranderde. Wanneer de twaalfjarige Larten de verschrikkelijke fabriek ontvlucht waar hij zich kapotwerkt, beseft hij niet dat dit het einde van zijn oude leven betekent. Uit angst om gevonden te worden, verstopt hij zich in een graftombe op het ... De Geboorte van een Moordenaar. Originele titel: Birth of a Killer Auteur: Shan, Darren Uitgever: De Fontein Verschijningsdatum origineel: 2010 Serie: ISBN: 9789026128608 Subgenre: Horror & Suspense Leeftijdscategorie: Kinderen BESTEL BIJ BOL.COM. De geboorte van een moordenaar vertelt hoe Larten uitgroeit tot de vampier die de wereld voorgoed veranderde. Wanneer de twaalfjarige Larten de verschrikkelijke fabriek ontvlucht waar hij zich kapotwerkt, beseft hij niet dat dit het einde van zijn oude leven betekent. Uit angst om gevonden te worden, verstopt hij zich...