mulders-gm.nl

Fatale herkenning

PUBLICATIE DATUM juni 2010
BESTANDSGROOTTE 7,4
ISBN 9789046808351
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Joop van Riessen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Fatale herkenning in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joop van Riessen. Lezen Fatale herkenning online is nu zo eenvoudig!

Deel 2 van de Anne Kramer-reeks:Ik kan het iedereen aanraden. John van den HeuvelDe jonge, alleenstaande moeder Kim passeert toevallig een brasserie in Amsterdam-Oost als daar een gewapende overval plaatsvindt. In een van de vluchtende overvallers herkent ze haar voormalige krantenjongen. De herkenning is wederzijds. Vanaf dat moment is Kim haar leven niet meer zeker.Anne Kramer, chef Bureau Zware Criminaliteit, moet met haar team een gijzeling oplossen. In de tv-studio van Pauw & Witteman ontmoet ze de angstige Kim en ze besluit zich ook voor haar zaak in te spannen. Maar wat probeert Kim te verbergen? Is zij in haar wanhoop zelf op het verkeerde pad geraakt?Fatale herkenning is opnieuw een spannende politieroman met Anne Kramer in de hoofdrol.

...t als daar een gewapende overval plaatsvindt ... Fatale herkenning (e-Book) - Joop van Riessen | Boeken.com ... . Na ruim dertig jaar bij de politie te hebben gewerkt, schrijft oud-hoofdcommissaris Joop van Riessen nu politieromans. 'Fatale herkenning' is de nieuwste titel uit de reeks met Anne Kramer als ... Koop nu Fatale herkenning van Joop van Riessen bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Bestel Fatale herkenning eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Fatale herkenning Auteur: Joop Van Riessen Uitgever: Nieuw Amsterdam. De jonge, alleenstaande moeder Joke passee ... Fatale herkenning | Joop van Riessen | vrouwenthrillers.nl ... . De jonge, alleenstaande moeder Joke passeert toevallig een brasserie in Amsterdam-Oost als daar een gewapende overval plaatsvindt. In een van de vluchtende overvallers herkent ze haar voormalige krantenjongen. Fatale herkenning. [Joop van Riessen] -- Als een jonge moeder bij een overval in Amsterdam een kennis in een van de daders herkent, is ze haar leven niet meer zeker. Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for ... Koop Fatale herkenning (9789046807194) je van Riessen, Joop van...