mulders-gm.nl

Zwart glas

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 10,59
ISBN 9789053335772
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Bleker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zwart glas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bleker. Lezen Zwart glas online is nu zo eenvoudig!

'Zijn bijbel was blauw. Het verhaal hield zich verre van de beide testamenten, maar niettemin was het zijn bijbel, zijn verhaal. En het speelde op, raspend als maagzuur dat hij niet onder controle kon krijgen. Eerwaarde Fulljames was de macht over zijn verhaal verloren en hij wist aan wie. De schuldige die losjes, jong en boven alles zinnelijk zijn zorgvuldig in stand gehouden rust verstoorde, kon hij zo aanwijzen. Zij, Amaryllis, was erin geslaagd hem zijn meest dierbare zoon Shannon af te nemen.'De vijfentwintigjarige Amaryllis vertrekt uit Londen naar het pastorale Ierland om 'au pair' te worden van een oude kasteelheer - een erudiete man, en niet de enige die jaloerse trekjes krijgt wanneer hij merkt dat Amaryllis zich aangetrokken voelt tot Shannon, de plaatselijke herder. Tezelfdertijd wordt Jan McComb, Engels geheim agent, uitgezonden op een missie tegen de IRA. Onwetend van elkaars bestaan vormen Amaryllis en hij, beiden op de vlucht voor een verleden dat hen als een slagschaduw blijft achtervolgen, de sleutel tot een weergaloos spannende roman waarin spionnen, lust, symbolische moorden, bomaanslagen en revolutie een onontkoombaar huwelijk aangaan.De onweerstaanbare Ierse wereld die Blek r en Elmendorp in Zwart glas oproepen wordt op een virtuoze manier verweven met een even speels als meeslepend verhaal dat de beste elementen van een psychologische roman, literaire soap en misdaadroman in zich verenigt. Zwart glas is geschreven in een beeldende, toegankelijke stijl vol haarscherpe observaties en tintelende dialogen.

...aden je dan ook zeker aan om te kiezen voor de zwarte deur met glas wanneer je een moderne uitstraling wilt creëren ... bol.com | Zwart glas, Bleker | 9789053335772 | Boeken ... . 14.831 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop zwart glas eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! 1.731 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop glasplaat zwart eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Groothandel en retail Zwart Glas nu beschikbaar op LightInTheBox.com! LightInTheBox.com is uw bron voor kwaliteitsbruiloftkleding tegen groothandelsprijzen. Gekleurd glas bestellen ... Binnendeuren | Stomp of opdek binnendeur leverbaar in elke ... ... .com! LightInTheBox.com is uw bron voor kwaliteitsbruiloftkleding tegen groothandelsprijzen. Gekleurd glas bestellen bij Glasopmaat.be. Met dit gekleurd glas op maat kunt u in en om het huis diverse toepassingen bedenken b.v. gekleurd glazen kastplanken, gekleurd glazen vitrinekast deuren of bovenlichten boven deuren en zijlichten naast deuren. Bij 'Zwart glas' hoopte ik op een guilty pleasure zoals bijvoorbeeld Vijftig tinten. Dat kwam niet uit. Ja, het gaat over een man en een vrouw die elkaar aantrekkelijk vinden en om elkaar heen draaien. Een man die een dominant is, op zoek naar een nieuwe onderdanige. Maar zich daarover uitspreken, doet hij niet. Glazen schuifdeuren zijn tegenwoordig erg hot en gewild. Met een glazen schuifdeur geeft u uw binnenruimte een stijlvolle en vooral luxe uitstraling. Wilt u meer licht in huis? Dan is een dichte deur vaak te donker. Wilt u een ruimtelijk effect in uw gewenste ruimte creëren? Dan is een chique, stijlvolle hard glazen schuifdeur van Glasdiscount de ideale oplossing voor u!Gehard glas voor ... Glas bestellen via internet, het kan! Bij Glaskoning.nl bestelt u enkel glas, dubbel glas en spiegels voor de allerlaagste prijs. Bekijk direct het aanbod! Plexiglas platen GRATIS op maat Keuze uit 100+ soorten Plexiglas Binnen 48 uur geleverd Plaatdiktes van 2 tot 30 mm Deskundig advies Eenvoudig gekleurd enkel glas bestellen. Het bestellen van enkel glas is bijzonder eenvoudig bij Glaskoning. Omdat ons glas direct van de groothandel komt, betaalt u altijd de laagste prijs. Selecteer de juiste variant en dikte en voer de breedte en de hoogte in mmeters in. De levertijd van gekleurd glas is tussen de 10-15 werkdagen. Betaalbaar alternatief voor een stalen deur met glas. Svedex biedt witte deuren met zwarte accenten aan. Geef uw interieur een industriële look door te variëren met zwarte glaslatten en zwart deurbeslag....