mulders-gm.nl

Kortom… de autobiografie

PUBLICATIE DATUM september 2015
BESTANDSGROOTTE 6,68
ISBN 9789044629262
TAAL NEDERLAND
AUTEUR John Cleese
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Kortom… de autobiografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Cleese. Lezen Kortom… de autobiografie online is nu zo eenvoudig!

Kortom... is het openhartige en tegelijk hilarische levensverhaal van een lange, verlegen jongeman uit Weston-super-Mare die een legende werd.John Cleese voert ons in zijn autobiografie terug naar zijn eerste publieke optreden, op St. Peter's Preparatory School, toen hij acht jaar en tien maanden was. Hij beschrijft zijn overbezorgde ouders, die niet langer dan een jaar in een huis leken te kunnen wonen; zijn eerste werkervaring, als leraar die niets wist van de vakken die hij moest onderwijzen; zijn dagen als rechtenstudent op Cambridge, in het gezelschap van een hamster; en zijn ontmoeting met Graham Chapman, de man die twintig jaar lang zijn schrijfpartner zou zijn. Wij volgen hem gedurende zijn eerste speel- en schrijfervaringen met onder meer Peter Sellers, David Frost en Marty Feldman tot de hoogtijdagen van Monty Python. Intussen geeft Cleese zijn mening over tal van onderwerpen als de aard van comedy, de grote pluspunten van cricket en de kleine van waterskiën, en het belang van de kennis van de regeerperiodes van alle koningen en koninginnen van Engeland. Met deze autobiografie, een meesterlijke prestatie van 's werelds grootste komiek, leren we stukje bij beetje de man kennen die met Monty Python en Fawlty Towers de wereld veroverde.

...rafie | ISBN 9789044623925 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Kortom... de autobiografie by John Cleese - Goodreads ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Kortom de autobiografie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Kortom de autobiografie bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 'Kortom de autobiografie' door John Cleese - Onze prijs: €5,99 - Direct te downloaden Kortom â de autobiografie | ISBN 9789044629262 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met deze autobiografie, een meesterlijke presta ... Kortom de autobiografie - John Cleese - (ISBN ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Met deze autobiografie, een meesterlijke prestatie van 's werelds grootste komiek, leren we stukje bij beetje de man kennen die met Monty Python en Fawlty Towers de wereld veroverde. Bureau ISBN - Kortom... de autobiografie Kortom... de autobiografie book. Read 1,437 reviews from the world's largest community for readers. Kortom... is het openhartige en tegelijk hilarische l... Autobiografie van de bekende Britse komiek. Akkoordverklaring. cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek. cWise wordt geleverd door uw bibliotheek en HKA BV (hierna te noem...