mulders-gm.nl

De wet in gewoon Nederlands

PUBLICATIE DATUM 2012-01-25
BESTANDSGROOTTE 4,59
ISBN 9789460035043
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Douwe Brongers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De wet in gewoon Nederlands in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Douwe Brongers. Lezen De wet in gewoon Nederlands online is nu zo eenvoudig!

Iedereen wordt geacht de wet te kennen. Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent. Door de lange zinnen, moeilijke termen en woorden die soms al lang niet meer tot het hedendaagse Nederlands behoren, zijn de teksten voor het grote publiek niet te begrijpen.Dit boek bevat enkele belangrijke wetten, omgezet van juridisch jargon naar dagelijks Nederlands. Voor iedereen die zelf, zonder juridische hulp, willen lezen en begrijpen wat de wet betekent. Niet alleen de Grondwet is ‘vertaald’, maar ook andere wetten uit het Burgerlijk Wetboek en het Wetboek van Strafrecht waar we allemaal mee te maken hebben. Daarnaast is de populaire versie opgenomen van twee belangrijke internationale documenten: de Universele Rechten van de Mens (Verenigde Naties) en de Rechten en Vrijheden (Raad van Europa).De teksten zijn leesbaar en begrijpelijk voor diegene die geacht wordt de wet te kennen: iedereen. Geen onnodig lange zinnen dus. En geen verwijzingen of moeilijke woorden. Kortom: de wet in gewoon Nederlands.

...e kennen. Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent ... Bureau ISBN - De wet in gewoon Nederlands ... . De teksten zijn leesbaar en begrijpelijk voor iedereen die zelf, zonder juridische hulp, wil lezen en begrijpen hoe de wet in elkaar zit. Geen onnodig lange zinnen dus. En geen verwijzingen of moeilijke woorden. Kortom: de wet in gewoon Nederlands. De teksten zijn leesbaar en begrijpelijk voor iedereen die zelf, zonder juridische hulp, wil lezen en begrijpen hoe de wet in elkaar zit. Geen onnodig lange zinnen dus. En geen verwijzingen of moeilijke woorden. Kort ... Bureau ISBN - De wet in gewoon Nederlands ... . Geen onnodig lange zinnen dus. En geen verwijzingen of moeilijke woorden. Kortom: de wet in gewoon Nederlands. Let op: deze versie is uit 2011 De wet in gewoon Nederlands. Iedereen wordt geacht de wet te kennen. Maar de wet is zo moeilijk leesbaar dat beslist niet iedereen die kent. Door de... De wet in gewoon Nederlands | ISBN 9789460035043 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegt...