mulders-gm.nl

De Tao van het coachen

PUBLICATIE DATUM mei 2001
BESTANDSGROOTTE 6,58
ISBN 9789052612553
TAAL NEDERLAND
AUTEUR M. Landsberg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Tao van het coachen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. Landsberg. Lezen De Tao van het coachen online is nu zo eenvoudig!

De Tao van het coachen 1e druk is een boek van M. Landsberg uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789052612553 Coaching is de sleutel tot verbetering van de prestaties van je mensen, je organisatie en jezelf. Om coach te worden hoef je slechts een paar simpele vaardigheden en gewoontes te verbeteren. Max Landsberg, werkzaam bij McKinsey & Co in Londen, leert u hoe u met coaching een maximaal effect bereikt door:- een omgeving te cre ren waar coaching gedijt;- een team te ontwikkelen van mensen die graag met je willen samenwerken; leermogelijkheden, en daarmee de effectiviteit, van anderen te versterken;meer tijd voor jezelf vrij te maken door effici nt te delegeren;de vaardigheden die je opbouwt in je werk, ook in je priv -leven toe tepassen.Rode draad in het boek is het fictieve verhaal van Alex, senior manager in een internationaal bedrijf, die zijn ervaringen met coaching op een rijtje zet. Zijn verhaal wordt afgewisseld met korte theoretische uiteenzettingen en oefeningen. Landsberg bespreekt enkele methoden die u als coach kunt gebruiken bij functioneringsgesprekken met uw teamleden, bij het geven van feedback en het motiveren van uw team.

...Coaching als sleutel tot verbetering van de prestaties van je mensen, je organisatie en jezelf Goede coaches zijn ervan overtuigd dat de autoritaire leider - 'de baas' -bijna is uitgestorven ... De TAO van het coachen - Max Landsberg | Boeken.com ... . Ze weten ook zeker dat tien minuten effectievecoaching iemand uren werk kunnen besparen. Een goede coach helpt anderen bij hun ontwikkeling en weet mensen te beïnvloeden.De TAO van het coachen laat zien hoe ook ú een goede coach kunt worden.Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het ... De tao van het coachen: Coaching als sleutel tot verbetering van de prestaties van je mensen, je organisatie en jezelf: coaching als ... bol.com | De Tao van het coachen, M. Landsberg ... ... .Dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn als het ... De tao van het coachen: Coaching als sleutel tot verbetering van de prestaties van je mensen, je organisatie en jezelf: coaching als sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf: Amazon.es: Max Landsberg: Libros en idiomas extranjeros De TAO van het coachen: coaching als sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf: Amazon.es: Max Landsberg: Libros en idiomas extranjeros De Tao van het coachen Max Landsberg 90-526-1252-2 Goede coaches zijn ervan overtuigd dat de autoritaire leider - 'de baas' - bijna is uitgestorven. Ze weten ook zeker dat tien minuten effectieve coaching iemand uren werk kunnen besparen. Een goede coach helpt anderen bij hun ontwikkeling en weet mensen te beïnvloeden. 'De TAO van het… Buy De TAO van het coachen: coaching als sleutel tot verbetering van prestaties, je organisatie en jezelf 01 by Max Landsberg (ISBN: 9789462201262) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders....