mulders-gm.nl

Nijntje doeboek

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 10,15
ISBN 9789490989279
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dick Bruna
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Nijntje doeboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Bruna. Lezen Nijntje doeboek online is nu zo eenvoudig!

Tekst Nijntje doeboekWat valt er veel te doen in dit grote nijntje doeboek!Tekenen, kleuren, tellen, knutselen...We maken een aankleednijn en spelen het boerderijspel.Doe je mee met nijntje en haar vriendjes?

...tsel en tel met het Nijntje Zomer Doeboek ... nijntje ... . Het boek staat vol met spelletjes, puzzels, kleurplaten en voorleesverhalen. Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden. Het boek Nijntje doeboek, geschreven door Dick Bruna, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 nijntje doeboek, werk. Taal Nederlands Vers. datum 17/12/2013 NSTC 9789058553874 Het doeboek van nijntje. Iedere peuter geniet vast van deze talloze werkjes en opdrachten. 48 pagina's pure fun. Dit soort doeboek ... bol.com | Nijntje doeboek, Dick Bruna | 9789490989279 | Boeken ... . 48 pagina's pure fun. Dit soort doeboekjes zijn vooral zo ideaal omdat je uk het overal kan spelen en je het gemakkelijk in je tas kunt stoppen. Het is vakantie! En in de vakantie doet nijntje allemaal leuke dingen. Ze speelt op het strand, maakt een wandeling door het bos, nina komt logeren en nog veel meer! Met dit dubbeldikke album boordevol kleurplaten, puzzeltjes, spelletjes en een voorleesverhaal over boris wordt het helemaal een feest en zul je je niet vervelen. Veel plezier! nijntje de film doeboek Dit keer geen voorlees- of kijkboek, maar een echt actief iedere-peuter-vermakend-doeboek. 15 pagina's met opdrachten, van kleuren tot de plaatjes in de goede volgorde zetten, van tellen tot vergelijken. Nijntje Beloningskalender? Je vindt het bij Lobbes. Voor 23:59 besteld is de volgende werkdag al in huis! Maak het voor je kind nu nóg leuker en interessanter om zijn best te doen! ... Tekst Nijntje doeboek Wat valt er veel te doen in dit grote nijntje doeboek! Tekenen, kleuren, tellen, knutselen... We maken een aankleednijn en spelen het boerderijspel. Doe je mee met nijntje en haar vriendjes? Verschijningsdatum 8-11-2018. ISBN 9789490989279. In dit dubbeldikke nijntje doeboek staan veel vrolijke kijk-, kleur- en doeplaten. Ook kun je genieten van een voorleesverhaal en staat er een leuk spel in om samen te spelen. De winkel van nijntje biedt de meest uitgebreide collectie van nijntje artikelen, voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere nijntje fans. 'Nijntje doeboek' door Dick Bruna, Rikky Bruna - Onze prijs: €5,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Nijntje, vader en moeder pluis, nina, knorretje en snuffie gaan met de trein naar de dierentuin. Dat is spannend! In die dierentuin zien ze grappige aapjes, mooie vlinders, kamelen en maken ze zelfs een fietstochtje. Dit album staat vol leuke spelletjes en kleurplaten waaraan kinderen veel plezier zullen beleven! Bij Bruna vind je een groot assortiment kinderboeken voor alle leeftijden. Koop de leukste voorleesboeken, de eerste AVI-boekjes en spannende jeugdboeken....