mulders-gm.nl

De zomer van Kim Novak

PUBLICATIE DATUM september 2013
BESTANDSGROOTTE 12,91
ISBN 9789462370135
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hakan Nesser
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De zomer van Kim Novak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hakan Nesser. Lezen De zomer van Kim Novak online is nu zo eenvoudig!

De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa, die als twee druppels water op filmster Kim Novak lijkt.Op het dorpsfeest steelt Ewa de harten van alle mannen. Twee dagen erna wordt het lichaam van haar verloofde gevonden. Aanvankelijk staat de broer van Erik, die een verhouding met Ewa had, onder verdenking, maar de echte moordenaar wordt nooit aangehouden.

...vak | ISBN 9789044524789 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... De zomer van Kim Novak | Diest ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De zomer van Kim Novak -De liefde van een goede vrouw Håkan Nesser. Nederlands | Hardcover € 12,50 + 25 punten . Promotie. Koop 5 boeken en ontvang er 5 GRATIS. Bekijk hier alle deelnemende boeken. Op voorraad, levertermijn 4 à 5 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Tijdens de vakantie van twee 14-jarige jongens wordt een (onopgeloste) moord gepleegd op de verloofde van jonge vrouw die sprekend op de Amerikaanse filmster Kim Novak lijkt; vijfentwintig jaar later stuit een van de jongens op een intrigerend krantenbericht.; De Håkan Nesser Bestel De zomer van Kim Novak van Hakan Nesser. Gratis verzend ... De zomer van Kim Novak | Bibliotheek Puurs-Sint-Amands ... .; De Håkan Nesser Bestel De zomer van Kim Novak van Hakan Nesser. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Kim Novak, Actress: Vertigo. Kim Novak was born in Chicago, Illinois on February 13, 1933 with the birth name of Marilyn Pauline Novak. She was the daughter of a former teacher turned transit clerk and his wife, also a former teacher. Throughout elementary and high school, Kim did not get along well with teachers. She even admitted that she didn't like being told what to do ... Bestel De zomer van Kim Novak van Hakan Nesser. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De zomer van Kim Novak direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Vergelijken - De zomer van Kim Novak - Boek (9462370133) (Ha°kan Nesser) ISBN: 9789462370135 - Het Boek De zomer van Kim Novak (9462370133) geschreven door Ha°kan Nesser bestel je op bruna.nl! De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen… Tijdens de vakantie van twee 14-jarige jongens wordt een (onopgeloste) moord gepleegd op de verloofde van een jonge vrouw die sprekend op de Amerikaanse filmster Kim Novak lijkt; vijfentwintig jaar later stuit een van de jongens op een intrigerend krantenbericht. De veertienjarige Erik en zijn schoolvriend Edmund brengen hun zomervakantie door in een klein zomerhuis aan een Zweeds meer. Al zwemmend, roeiend en lezend hebben ze een heerlijke tijd. Stiekem roken ze sigaretten en dagdromen ze over de jonge lerares Ewa, die als twee druppels water op filmster Kim Novak lijkt. Op het dorpsfeest steelt Ewa de harten van alle mannen....