mulders-gm.nl

Winterzon

PUBLICATIE DATUM november 2016
BESTANDSGROOTTE 8,85
ISBN 9789460687945
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Linda van Rijn
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Winterzon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda van Rijn. Lezen Winterzon online is nu zo eenvoudig!

Vanwege hun 40-jarig huwelijksfeest nemen Herman en Ineke van Heesch hun kinderen en kleinkinderen mee op een winterzonvakantie naar Curaçao. Op een avond besluiten de schoonzusjes Amber en Sophie te gaan stappen en ze gaan naar een cocktailparty op het strand. De vrijgevochten Amber voert de keurige huismoeder Sophie de ene cocktail na de andere. Sophie raakt zowaar los en is de hit van de avond op de dansvloer. Ze gaat zelfs in op de avances van een knappe en charmante Antilliaan. Amber vindt het reuzegrappig om deze kant van de brave Sophie te zien en vermaakt zich kostelijk.Als de party ten einde loopt en Amber naar huis wil, kan ze Sophie nergens vinden. Amber moet eigenlijk wel grinniken om de situatie: de brave Sophie, die waarschijnlijk ergens ligt te rollebollen met een knappe Antilliaan. Maar als Sophie ook de volgende dag niet naar huis terugkeert, blijkt er niet veel meer te lachen.

...en kun je van november tot en met februari rondreizen in bermuda en aan het strand genieten van de warme winterzon ... bol.com | Winterzon, Linda van Rijn | 9789460684081 | Boeken ... . Winterzon 2020-21: Altijd de beste vakantiedeals bij Corendon. Heb je ook zo'n zin om in de winter af te reizen naar een fijne winterzonbestemming? Snel het gure, koude Hollandse winterweer achter je laten om na een paar uurtjes vliegen al met een drankje op een terrasje van de zon te genieten. Laat de donkere en gure dagen van de winter achter je en reis met TUI naar de winterzon. In ons brede aanbod aan ... Winterzon 2020/2019: promoties op Corendon.be ... . Laat de donkere en gure dagen van de winter achter je en reis met TUI naar de winterzon. In ons brede aanbod aan winterzon bestemmingen vind je genoeg zon, zee en strand om de batterij weer helemaal op te laden met een shot vitamine D. Geniet bijvoorbeeld van aangename temperaturen tijdens een winterzonvakantie op Kaapverdië. Winterzon bestemmingen vind je op Winterzon.net. Welke landen, steden en streken zijn geschikt voor een winterzon vakantie? Wij bieden u een handig overzicht. Winterzon Gun jezelf een warme winter En boek jouw winterzonvakantie veilig en voordelig Altijd de laagste prijs...