mulders-gm.nl

Het hart van een vrouw

PUBLICATIE DATUM juni 2014
BESTANDSGROOTTE 6,27
ISBN 9789044344929
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cathy Kelly
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het hart van een vrouw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cathy Kelly. Lezen Het hart van een vrouw online is nu zo eenvoudig!

HARTVERWARMEND, EMOTIONEEL EN ONTROERENDMichael en Katy gaan trouwen - beide families en alle vrienden in de Ierse stad Bridgefort kijken opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Grace, Michaels moeder, is al vijftien jaar gescheiden. Toch twijfelt ze nog steeds over de beslissingen die ze destijds heeft genomen. En Vonnie, eigenaresse van Natural Cake, stort zich met hart en ziel op de bruidstaart om zo haar eigen verdriet achter zich te laten en haar nieuwe relatie een kans te geven - voor zichzelf maar ook voor haar jonge zoon.Met haar opmerkzame en warme blik beschrijft Cathy Kelly de levens van drie moderne vrouwen. Haar roman over vriendschap, relaties en hartsgeheimen, in een altijd fascinerende Ierse setting, sprankelt en inspireert.'Alsof je lekker met je vriendinnen zit te kletsen.' Marian KeyesCathy Kelly, bestsellerauteur van onder andere Speciaal voor jou, Dan komt alles goed en Het huis aan het plein, was journaliste voordat ze romans begon te schrijven. Haar werk, geïnspireerd op de boeken van Maeve Binchy, wordt in meer dan vijftien landen uitgegeven. Cathy Kelly is Ierlands ambassadeur voor UNICEF. Ze woont met haar gezin in Wicklow, Ierland.

...dag in huisGratis verzending. Het hart van een vrouw is een drieluik waarin de harten van drie vrouwen centraal staan ... Het hart van een vrouw met sterrenbeeld Maagd veroveren ... ... . Deze vrouwen hebben in eerste instantie niets met elkaar gemeen, maar krijgen op een gegeven moment toch met elkaar te maken. Leila, Grace en Vonnie hebben een alle drie een compleet ander leven, ... Kevin Hart en zijn vrouw Eniko verwachten een dochter. Het stel maakte zondag op social media het geslacht van hun tweede kind samen bekend. Kevin Hart heeft zondag op Instagram bekendgemaakt dat hij een dochter krijgt. In maart werd bekend dat de vrouw va ... Spreuken, Quotes en Teksten over je Hart ... . Kevin Hart heeft zondag op Instagram bekendgemaakt dat hij een dochter krijgt. In maart werd bekend dat de vrouw van de komiek en acteur zwanger is van hun tweede kind. Het hart van een vrouw. Michael en Katy gaan trouwen. Iedereen in het Ierse Bridgefort kijkt opgewonden uit naar het feest. Maar er zijn drie vrouwen die worstelen met verborgen gevoelens. Leila, Katy's beste vriendin, heeft een succesvolle muziekcarrière. Met haar zelfverzekerde uitstraling probeert ze haar stukgelopen huwelijk te vergeten. Het hart van een vrouw. door Cathy Kelly. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Niets doet het hart van een vrouw zo snel smelten als een man die zijn zwakke kant(en) laat zien. Als je blijkt geeft van een beetje onzekerheid in het gesprek en een iets verlegen houding aanneemt, weet dan dat dat juist aanlokkelijk is voor veel vrouwen. Kortom, met passende verlegenheid kom je veel verder dan met een macho houding....