mulders-gm.nl

Een Nieuw Gesprek Met God

PUBLICATIE DATUM oktober 1998
BESTANDSGROOTTE 3,84
ISBN 9789021594781
TAAL NEDERLAND
AUTEUR N.D. Walsch
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Een Nieuw Gesprek Met God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.D. Walsch. Lezen Een Nieuw Gesprek Met God online is nu zo eenvoudig!

Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veelverkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. God blijkt ook op dit gebied onverwachte, en soms verbazingwekkend ongecompliceerde visies op de wereld te hebben. Wij maken de wereld onnodig ingewikkeld, met al het ongemak dat dat met zich meebrengt. In dit boek ontdekken we dat God er vertrouwen in heeft dat we al doende leren om de aarde leefbaar te houden.

...d's zetten de thema's goed uit en worden duidelijk besproken zodat iedereen op zijn manier kan volgen ... Een nieuw gesprek met God door Neal Donald Walsch ... ... . 213 aanbiedingen in mei - Koop en verkoop een nieuw gesprek met god eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Deze driedelige reeks bestaat uit de boeken Een ongewoon gesprek met God, Een nieuw gesprek met God en Derde gesprek met God. Wereldwijd zijn er miljoenen exemplaren van deze boeken verkocht. De reden van dit enorme succes: God was niet eerder gepresenteerd als een charmante, eigenzinnige e ... Een nieuw gesprek met God. Drie voor een Tientje ... . De reden van dit enorme succes: God was niet eerder gepresenteerd als een charmante, eigenzinnige en originele gesprekspartner. Een aanrader! In een nieuw gesprek met God lezen we over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over gezondheidszorg en onderwijs alsook over over maatschappelijke problemen. God blijkt ook op dit gebied onverwachte, en soms verbazingwekkend ongecompliceerde visies op de wereld te hebben. Met ... Een nieuw gesprek met God - Neale Donald Walsch. Het boek 'Een ongewoon gesprek met God' was een verrassend, meeslepend en veel verkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. Bestel eenvoudig online: Een nieuw gesprek met God door Neale Donald Walsh, uitgeverij Spirit Kosmos Z&K 2007 ISBN 9789021594781 Bestel eenvoudig online: Een ongewoon gesprek met God en Een nieuw gesprek met God door N.D. Walsch (Paperback 2003 Kosmos ZK 462 blz ) ISBN 9789021539133 Auteur: Walsch mijn vragen en Zijn antwoorden over onze maatschappij Een ongewoon gesprek met God was een verrassend, meeslepend en veelverkocht boek, dat binnen een week uitverkocht was. In Een ongewoon gesprek met God spreken God en Neale Donald Walsch vooral over de plaats van de mens in de menselijke maatschappij; over onderwijs, over gezondheidszorg, over maatschappelijke problemen. Na 'Een ongewoon gesprek met God' (a.i. 97-29-238-0), waarin vooral persoonlijke aangelegenheden aan de orde kwamen, heeft de schrijver in dit tweede deel van deze trilogie een nieuw gesprek met Hem. Deze keer valt het accent op de plaats van de mens in de maatschappij. Dit is het Derde en laatste boek uit een perfecte triologie die verder bestaant uit "Een ongewoon gesprek met God" en "Een nieuw gesprek met God". Neale Donald Walsch beschrijft de gesprekken die hij rechtstreeks met God heeft gehad. Ze gaan over de mens, over de zin van het leven, over goed en kwaad en over maatschappelijke problemen. 119 aanbiedingen in april - Vin...