mulders-gm.nl

Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1)

PUBLICATIE DATUM oktober 2016
BESTANDSGROOTTE 9,90
ISBN 9789402518467
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Chantelle Shaw
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chantelle Shaw. Lezen Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) online is nu zo eenvoudig!

De Castellano-broers De tweelingbroers Sergio en Salvatore Castellano - donker, machtig en verpletterend knap. Maar ook allebei getekend door een moeilijke jeugd: al op jonge leeftijd werden ze uit elkaar gehaald. Nu willen ze niets liever dan hun eigen kinderen een gelukkig thuis geven, en daarvoor gaan ze door roeien en ruiten. Alleen... hoe zit het met hun eigen geluk? Deel 1 EEN ONVERWACHT WEERZIEN Eerst wordt Sergio Castellano opgezadeld met een nepverloving; dan staat zijn ex-minnares Kristen opeens voor zijn neus, en vervolgens loopt een belangrijke deal in het honderd. Bovendien blijkt hij een driejarige zoon te hebben! Geen wonder dat hij des duivels is. Sergio's eerste zorg is zijn zoontje; hij heeft er alles voor over om hem bij zich te houden. Zelfs als dat betekent dat hij de mooie Kristen weer moet toelaten in zijn leven... Deel 2 PASSIE EN GEHEIMEN Sinds Salvatore Castellano een deel van zijn geheugen kwijt is, heeft hij zich teruggetrokken in zijn kasteel, Torre d'Aquila. Het is voor hem een enorme stap om de betoverende Darcey Rivers in huis te nemen, maar zij is de enige die zijn dochtertje kan helpen. Net ontslagen, kan Darcey geen nee zeggen tegen Salvatores voorstel. Algauw raakt ze de ban van deze indrukwekkende, maar o zo afstandelijke man... Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.

...5,99. Carole Mortimer; Harlequin Bouquet Extra ... Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) [e ... ... ... Bouquet Extra 402 - Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1). De Castellano-broers De tweelingbroers Sergio en Salvatore Castellano -... Op zoek naar artikelen van Conny van Bezu? Artikelen van Conny van Bezu koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) | ISBN 9789402518467 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een onverw ... Bureau ISBN - Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) (Bouquet Extra Book 402) (Dutch Edition) eBook: Shaw, Chantelle, Bezu, Conny van, Ploeg, Herman van der: Amazon.co.uk: Kindle Store Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) (Bouquet Extra Book 402) (Dutch Edition) eBook: Chantelle Shaw, Conny van Bezu, Herman van der Ploeg: Amazon.de: Kindle-Shop Bestel Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) van Chantelle Shaw;;Conny van Bezu;;Herman van der Ploeg. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Een onverwacht weerzien ; Passie en geheimen (2-in-1) (e-boek) door Chantelle Shaw; Conny van Bezu; Herman van der Ploeg, EAN 9789402518467. Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel. werk. Passie en geheimen. De Castellano-broers 2. Bouquet #402B. Auteur(s) Chantelle Shaw Vertaler(s) Herman van der Ploeg. NUR code(s) 343 Romantiek ... Een onverwacht cadeau . Een onverwacht weerzien . Een onverwachte erfenis Passie in het paleis - Kroonprins Maksim Yurkovich en zijn neef, prins Demyan, hebben een groot plichtsbesef. Zo zullen ze zich bij de keuze van hun huwelijkspartner niet zozeer door liefde laten leiden, als wel door wat het beste is voor het koninkrijk. Althans, dat nemen ze zich voor… Deel 1 OP PRINSELIJK BEVEL Kroonprins Maksim Yurkovich neemt zijn plichten heel serieus. Zo serieus zelfs ... (1) GEHEIME ERFGENAAM - Julia Prentice' leven staat op zijn kop nu ze zwanger blijkt van sexy miljonair Max Rolland. Hoe vertelt ze een man die zich niet wil binden dat hij vader wordt? Als ze tot haar ontzetting ineens het...