mulders-gm.nl

Diamant

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,42
ISBN 9789022308585
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jef Geeraerts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Diamant in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jef Geeraerts. Lezen Diamant online is nu zo eenvoudig!

Diamant is een fascinerende en goed gedocumenteerde misdaadroman over de handel en smokkel in edelstenen. Een clan van illegale opgravers vindt in de Zaïrese provincie West-Kasaï een kapitale ruwe diamant. Zephyrin Kalondo, een Zaïrees diamantsmokkelaar, slaagt erin deze naar Antwerpen over te brengen, met de bedoeling hem daar te laten bewerken en vervolgens duur te verkopen. Na een handgemeen wordt de smokkelaar echter neergeschoten. Robbe Parain, een adjudant bij de Antwerpse BOB, vindt in de jaszak van Kalondo de zeer waardevolle en inmiddels geslepen diamant. Ook voor Parain blijkt de verleiding te groot. Zijn tocht door de hem onbekende wereld van vervalsers en oplichters leidt naar een spiraal van geweld.

...t voor een goede prijs. Diamond Point bij de Bijenkorf ... Diamant - De frituurspecialist ... . Diamond Point is een in 1904 opgericht merk gespecialiseerd in juwelen en diamanten. Diamond Point heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de meest vooraanstaande juwelenmerken en heeft een zeer uitgebreide collectie van exclusieve sierraden. In de natuur is er niets harder dan diamant. Tegenwoordig zijn we in staat om zelf diamanten te maken. Hoe gaat dat in zijn werk en is deze in een laborato ... Ringen met diamant | Shop jouw diamanten ring bij Lucardi ... ... . Hoe gaat dat in zijn werk en is deze in een laboratorium gemaakte diamant van een natuurlijke te onderscheiden? Eva zoekt het uit! Ook de kassameisjes dromen van een grote glimmende diamant. Op welke exclusieve diamant je oog ook zal vallen, als liefhebber van diamanten kun je niet om de diamantveiling van Catawiki heen. Nadat je een account op Catawiki hebt aangemaakt kun je meteen meebieden, of natuurlijk zelf objecten aanbieden. Inloggen Maak gratis een account aan. Een ruwe diamant kan nog niet als sieraad dienen. Een ruwe diamant is dof en vrijwel altijd onregelmatig van vorm. De diamant krijgt pas na verschillende bewerkingen zijn eigen vorm en schittering. Eerst worden alle onzuiverheden eruit verwijderd. Dat doet men door het onzuivere deel eraf te slaan (kloven) of door het eraf te zagen. Diamant Sabatier geldt als authentieke en leidende producent van hoogwaardige keukenmessen. Het merk combineert traditioneel vakmanschap en moderne productie-technieken om een breed assortiment zeer kwalitatieve messen te bieden. Dankzij de hoge kwaliteitsnormen die worden gehanteerd kan levenslange garantie op Sabatier messen worden gegeven. GRATIS frisdrank bij elke bestelling bij Restaurant Diamant in Groningen! U kunt ook met iDEAL of creditcard betalen! Online eten bestellen bij Restaurant Diamant Groningen...