mulders-gm.nl

Ver van mij

PUBLICATIE DATUM februari 2012
BESTANDSGROOTTE 7,23
ISBN 9789460680700
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R.Ita Spijker
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ver van mij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.Ita Spijker. Lezen Ver van mij online is nu zo eenvoudig!

Drie maanden na het overlijden van haar echtgenoot is Rosa op vakantie in Gambia. Ze geniet van de zon en wat het tropische land te bieden heeft. Zelfs het charmeoffensief van de jonge Gambiaanse mannen laat haar niet onberoerd. Maar stilaan beginnen heimwee en verdriet over de verstoorde relatie met haar dochter Birgit zich op te dringen. Birgit heeft grote moeite met de losbandigheid van Rosa. Al sinds haar jeugd verwijt ze haar moeder de scheiding van haar vader. Zelf heeft ze moeite een gezonde liefdesrelatie op te bouwen. Birgit beseft dat het verlangen naar de nabijheid van haar moeder misschien groter is dan ze kon vermoeden.Moeder en dochter zijn ver van elkaar verwijderd geraakt. De afstand tussen hen is welhaast onoverbrugbaar. Een bekentenis lijkt hen nader tot elkaar te brengen.Rita Spijker schreef met Ver van mij een eigentijdse en zinnelijke roman over verbondenheid, over liefhebben en loslaten, over de impact van een scheiding en de kracht van familiebanden.Een ontroerend verhaal over een moeder en dochter die niet zonder elkaar kunnen, maar ook niet weten hoe ze samen moeten zijn.

...huisfront durven uit te leven in one-night-stands, maar de hoofdfiguur - recent weduwe en moeder van 2 volwassen dochters - reflecteert ook op een mooie manier over haar ervaringen en zichzelf ... Ver van mij door Rita Spijker (gebonden) - Managementboek.nl ... . Ook de dochters doen dat op eigen wijze. Geschreven bij Ver van mij. alweer een schitterend boek van rita! heb haar een paar jaar geleden ontdekt. alles gelezen al, de een na de ander. wat een lekkere meeslepende boeken zeg! ver van mij komt bij mij binnen op 1 ook nog. was echt ontroerd door die moeder en dochter. en dan dat inkijkje in het sextoerisme in gambia! 3 honden,1 van mij. Haar honden lopen ver van haar af,Jazz ook,ik wil dat niet. Roep hem terug ... Boekwinkeltjes.nl - Rita Spijker - Ver van mij ... . was echt ontroerd door die moeder en dochter. en dan dat inkijkje in het sextoerisme in gambia! 3 honden,1 van mij. Haar honden lopen ver van haar af,Jazz ook,ik wil dat niet. Roep hem terug. Zij heeft zoiets van,laat het gaan,nou nee. Vroeger toen onze meiden klein waren wild...