mulders-gm.nl

Ik,Robot

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 11,51
ISBN 9789059654372
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Isaac Asimov
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Ik,Robot in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Isaac Asimov. Lezen Ik,Robot online is nu zo eenvoudig!

Het boek ‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers!De film is gebaseerd op de boek van Asimov. De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035. Robots behoren tot het alledaagse leven. Ze staan ten dienste van de mensen en worden door hen blindelings vertrouwd, omdat ze geprogrammeerd zijn volgens de drie wetten van de robotica. Deze bepalen dat de technologische hoogstandjes de mensen geen kwaad kunnen doen. Rechercheur Del Spooner houdt er echter een andere mening op na. Hij moet de moord op de briljante wetenschapper Alfred Lanning ophelderen en hij vermoedt dat de dader een robot is. Naarmate het onderzoek van Spooner vordert, groeit bij hem het besef dat de hele mensheid in gevaar is.Met een extra verhaal geschreven door een robot genaamd Asibot onder leiding van Ronald Giphart.

...en Mechanical Men en Susan Calvin, de robot-psychologe van het bedrijf ... Ik, robot - Isaac Asimov - 9789031502004 | Bruna.nl ... . Asimov heeft met zijn drie wetten der robotica de basis gelegd voor een heel aparte kijk op kunstmatige intelligentie. Het boek 'Ik, robot' is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers! De film is gebaseerd op de boek van Asimov. De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035. Ik, robot. ... Ik, Robot - Isaac Asimov | Robot Onderwijs ... . De film I, robot speelt zich af in het Chicago van 2035. Ik, robot. Ik, robot is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Ze ontmoette een verliefde robot, maar ook twijfelende of bewust van zichzelf geworden robots. Het zijn verhalen over menselijke trekken bij robots die ontstaan door de mazen in de wetten van de robotica. Dit jaar is het Ik, robot (1950) van Isaac Asimov dat de discussie over robotica op gang moet helpen. Hiervoor is gebruik gemaakt van de uit 1966 stammende vertaling door Leo H. Zelders, aangevuld met een experimenteel verhaal dat, getuige de verantwoording, werd 'geschreven door een robot genaamd Asibot onder menselijke leiding van Ronald Giphart.' Ik, Robot De online boodschappen worden voorlopig nog door mensen ingepakt. Robots hebben niks te zoeken in het thuisbezorgcentrum van Albert Heijn. Ik, robot. Ik, robot is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Ze ontmoette een verliefde robot, maar ook twijfelende of bewust van zichzelf geworden robots. Bestel Ik, robot van Isaac Asimov. Gratis verzending va...