mulders-gm.nl

Wandelen in Fryslan

PUBLICATIE DATUM mei 2003
BESTANDSGROOTTE 4,29
ISBN 9789033011535
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Edward Houting
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Wandelen in Fryslan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Edward Houting. Lezen Wandelen in Fryslan online is nu zo eenvoudig!

Friesland biedt een interessante verscheidenheid van landschappen en cultuurhistorische pareltjes. Wandelend geniet men het best van die kwaliteiten. Voor Wandelen in Fryslân zijn twaalf wandelroutes uitgezet en beschreven. De routes zijn zo gekozen dat de verscheidenheid van het landschap volledig tot zijn recht komt. De wandelaar wordt bovendien naar verrassende plekken geleid, die op het eerste gezicht niet zo voor de hand liggen om als wandelbestemming te kiezen.Jacob van der Vaart, geograaf en wetenschappelijk medewerker van de Fryske Akademy, is kenner van het Friese landschap en platteland. Edward Houting, vormgever en publicist, heeft verschillende wandelboeken met routes door Noord-Nederland gepubliceerd.

...len optimaal te ervaren. Voor en door wandelaars maken we de wandelcommunity van Nederland ... 1000+ routes | Friesland.nl ... . Ook in de provincie Friesland kun je meedoen aan een groot aantal georganiseerde wandeltochten. Zoek jouw wandeltocht in Friesland in de Wandelagenda van de KWBN (Koninlijke Wandel Bond Nederland). Je kunt prachtig wandelen, fietsen, varen etc. door Friesland. Bekijk hier alle kanoroutes, fietsroutes, wandelroutes en vaarroutes in Friesland. 1000+ routes door Friesland. Hier vind je routes zoals de Elfsteden routes om zelf te ri ... Wandelnetwerk Friesland | Wandelen in Friesland ... . 1000+ routes door Friesland. Hier vind je routes zoals de Elfsteden routes om zelf te rijden, wandelen, fietsen, of te varen per kano of boot. Alle wandelroutes in Noordoost Friesland Je vindt ze hier: meerdaagse routes als het bijzondere Bonifatius Kloosterpad of het prachtige Streekpad van de Noardlike Fryske Walden, korte en lange wandelingen in al onze landschappen.Ook een aanrader: het wandelknooppuntennetwerk.Wij hebben in Friesland een uitgebreid wandelnetwerk. Wandelen in Friesland. Uitgestrekte wadden, kleurige graslanden, meren, plassen, moerassen, heide en bossen... Fryslân is rijk bedeeld met prachtige natuur en je kunt er kilometers ver wandelen. Friesland - Overzicht van alle wandelroutes. Info • Routes • Bezienswaardigheden. ... Eerst wandelt u over het Prellepaad door de weidsheid boven Oudwoude, richting de Nije Swemmer. De tweede lus gaat langs de Allemastate. Nu een woonboerderij, maar in de Middeleuwen een zaalstins. Wandelnetwerk Friesland. Klik hier voor meer informatie over wandelen in Friesland op het wandelnetwerk. Wandelknooppunten Friesland. Swalkrûtes zijn routegidsen waarin de cultuurhistorische en landschappelijk waardevolle elementen van de kleine dorpen in Friesland onder de aandacht worden gebracht. De Feriening Lytse Doarpen wil met behulp van deze gidsen de kleinschalige recreatie in de kleine dorpen stimuleren en zo de leefbaarheid in de dorpen vergroten. Swalk-rûtes zijn fiets-, wandel- of kanoroutes langs bestaande ... In 2007 werd in de provincie Friesland met het provincieoverschrijdende wandelnetwerk Waddenwandelen gestart. Ondertussen is er in de gehele provincie Friesland een compleet provincie dekkend wandelnetwerk van...