mulders-gm.nl

Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016

PUBLICATIE DATUM februari 2016
BESTANDSGROOTTE 12,18
ISBN 9789013134902
TAAL NEDERLAND
AUTEUR I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur I.A.M. van Boetzalaer-Gulyas. Lezen Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 online is nu zo eenvoudig!

Het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 biedt een toegankelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid en de wijze waarop de (decentrale) overheid die onderwerpen aanpakt: kinderen, ouderdom, overlijden, gezondheid en zorg, ziekte, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, behoeftigheid, re-integratie en handhaving.Aan de hand van een casus wordt u meegenomen in het socialezekerheidsrecht. Dit boek kenmerkt zich door de vele voorbeelden en is geschreven vanuit de praktijk. Om die reden is bij ieder hoofdstuk ook een voorbeeld van een beschikking, zoals een toekenning kinderbijslag, opgenomen.Voor zover mogelijk bevat elk hoofdstuk eenzelfde opbouw: inleiding, uitvoering en aanvraag, voorwaarden, ingang, hoogte en duur, beëindiging, verplichtingen en jurisprudentie. Ieder hoofdstuk sluit af met kernpunten: een korte samenvatting in overzichtelijke schema’s.Het Basisboek Socialezekerheidsrecht wordt ieder jaar geactualiseerd. Het is bedoeld voor het HBO-onderwijs (o.a. MER, HRM, SJD, HBO-Rechten), de (rechts)hulpverlener die met het socialezekerheidsrecht in aanraking komt en is aan te bevelen aan iedereen die belangstelling heeft voor dit rechtsgebied.

...oetzelaer-Gulyas. Academisch jaar. 2015/2016 Het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 is bedoeld voor het HBO- onderwijs (o ... Samenvatting boek basisboek sociale zekerheidsrecht 2016 ... ... .a. MER, HRM, SJD, HBO-Rechten), de (rechts)hulpverlener die met het socialezekerheidsrecht in aanraking komt en is aan te bevelen aan iedereen die belangstelling heeft voor dit rechtsgebied. Het Basisboek Socialezekerheidsrecht 2016 is bedoeld voor het HBO- onderwijs (o.a. MER, HRM, SJD, HBO-Rechten), de (rechts)hulpverlener die met het socialezekerheidsrecht in aanraking komt en is aan te bevelen aan iedereen die belangstelling heeft voor dit rechtsgebied. Deze uitgave biedt u een heldere, efficiënte rondleiding door het Nederlandse socialezekerheidsrecht. Met onder meer aand ... Samenvatting Basisboek Socialezekerheidsrecht 2019 - Stuvia ... . Deze uitgave biedt u een heldere, efficiënte rondleiding door het Nederlandse socialezekerheidsrecht. Met onder meer aandacht voor de Verzamelwet SZW 2018, loondispensatie voor beschut werk, de verkorte loondoorbetaling bij ziekte voor kleine werkgevers, wijzigingen binnen de Wet WIA en recente jurisprudentie. Geschreven vanuit de praktijk, met vele ondersteunende casussen. Basisboek ... Sociale zekerheidsrecht en andere samenvattingen voor Sociale zekerheidsrecht, Sociaal Juridische Dienstverlening. Samenvatting van het boek basisboek sociale zekerheidsrecht 2016. Bevat alle literatuur die nodig is voor het tentamen SZR. (SJD jaar 1). Basisboek Socialezekerheidsrecht 2018 wijst u als student of (rechts) hulpverlener gemakkelijk de weg binnen het lastige rechtsgebied dat socialezekerheidsrecht heet. De belangrijkste onderwerpen in de Nederlandse sociale zekerheid ? en de aanpak hiervan door de (decentrale) overheid ? komen aan bod....