mulders-gm.nl

Paddington de tuinman

PUBLICATIE DATUM maart 2015
BESTANDSGROOTTE 4,41
ISBN 9789402600582
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Michael Bond
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Paddington de tuinman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Bond. Lezen Paddington de tuinman online is nu zo eenvoudig!

Een van de leukste dingen van het wonen bij familie Brown vindt Beertje Paddington de prachtige tuin. Maar een tuin moet je onderhouden en Paddington helpt graag een pootje. Maar echte groene 'pootjes' heeft hij natuurlijk niet...De boeken van Beertje Paddington, waarvan wereldwijd ruim 35 miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan 40 talen, vertellen het verhaal van een uit Peru afkomstige beer die is opgevoed door zijn tante Lucy. Hij verhuist naar Londen maar verdwaalt op Paddington Station met om zijn nek een bordje met de tekst: zorg alstublieft voor deze beer. Dank u.

...reldwijd ruim 35 miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan 40 talen, vertellen het verhaal van ... Paddington de tuinman op Ramsj.nl ... ... De boeken van Beertje Paddington, waarvan wereldwijd ruim 35 miljoen exemplaren zijn verkocht in meer dan 40 talen, vertellen het verhaal van een uit Peru afkomstige beer die is opgevoed door zijn tante Lucy. Hij verhuist naar Londen maar verdwaalt op Paddington Station met om zijn nek een bordje met de tekst: zorg alstublieft voor deze beer ... Beertje Paddington krijgt bij de familie Brown een eigen stukje tuin, net als Judy en Jonathan ... Paddington de tuinman - Michael Bond - (ISBN ... ... ... Beertje Paddington krijgt bij de familie Brown een eigen stukje tuin, net als Judy en Jonathan. Paddington wil graag een bijzonder ontwerp. Door een ongelukje met een jampot krijgt hij een goed idee! Prentenboek met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.; Door Michael Bond Bestel het boek: Paddington de tuinman voor slechts € 5 Categorie: Kinder- & jeugdboeken, Prentenboeken Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Paddington de tuinman op Ramsj.nl Paddington de tuinman. Michael Bond · alles van deze auteur . € 5.00. Paddington woont bij de familie Brown en heeft een eigen hoekje in hun tuin. OMSCHRIJVING. Een van de leukste dingen van het wonen bij familie Brown vindt Beertje Paddington de prachtige tuin. Paddington de tuinman | ISBN 9789402600582 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Paddington de tuinman Michael Bond. Een van de leukste dingen van het wonen bij familie Brown vindt Beertje Paddington de prachtige tuin. Maar een tuin moet je onderhouden en Paddington helpt graag een pootje. Maar echte groene 'pootjes' heeft hij natuurlijk niet... Een van de leukste dingen van beer zijn en bij de familie brown wonen was om in hun tuin te spelen. Maar tuinen zijn er niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. De tuin op Windsor Gardens nummer tweeéndertig houdt de hele familie bezig. Ook paddington draagt graag zijn pootje bij. Paddington de tuinman. Michael Bond (auteur) R.W. Alley (illustrator) Beertje Paddington vindt het fijn om een beer te zijn en vooral om bij de familie Brown te wonen. Hij vindt het heel belangrijk om alle leuke dingen eens op te schrijven....