mulders-gm.nl

Hoe overleef ik de brugklas?

PUBLICATIE DATUM juni 2015
BESTANDSGROOTTE 9,53
ISBN 9789045117904
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Francine Oomen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hoe overleef ik de brugklas? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe overleef ik de brugklas? online is nu zo eenvoudig!

Als Rosa naar de brugklas gaat, verandert er een heleboel in haar leven. Van stoere achtste-groeper wordt ze brugpieper. Ineens heeft ze een stuk of twaalf leraren in plaats van één. In plaats van een rugzakje met een boterhamtrommeltje erin, moet ze kilo’s boeken meesjouwen. Tel daar nog een klas vol nieuwe kinderen en megaveel huiswerk bij op... Hoe overleeft ze dat allemaal? Rosa’s vriendje Jonas zit nog in groep acht. Om hem alvast een beetje voor te bereiden, e-mailt ze hem survivaltips.Dit boek is voor iedereen die (bijna) naar de brugklas gaat (of hem al heeft overleefd). Het gaat over vriendschap, maar ook over pesten. Over lachen en over uitgelachen worden. Over na-apen en jezelf durven zijn. Met veel tips voor lastige leraren, pukkeltjes, eerste liefdes en nog veel meer!

...oe overleef ik de brugklas? Allemaal poppenkast (samen geschreven met Jacques Vriens) Het boek De titel past vind ik erg goed bij het boek, want het hele boek gaat over de brugklas en in Rosa's e-mails aan Jonas staan ook veel tips voor de middelbare school ... Hoe overleef ik... gemist? Start met kijken op NPO Start ... . hoe overleef ik de brugklas is een heel leuk boek, en je zou denken dat het een boek is wat saai is. alleen het is een heel leuk boek met veel survivaltips waar je wat aan hebt in de brugklas. zelf ga ik volgend jaar naar de brugklas en ik vond het een super leuk boek, ik hoop dat ze nog veel meer van die boeken gaat maken. Hoe overleef ik de brugklas? door Francine Oomen Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' t ... Hoe Overleef Ik De Brugklas ... . zelf ga ik volgend jaar naar de brugklas en ik vond het een super leuk boek, ik hoop dat ze nog veel meer van die boeken gaat maken. Hoe overleef ik de brugklas? door Francine Oomen Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden...